Na muže měla dlouhou dobu smůlu, ale loni se na Kláru Issovou usmálo konečně štěstí a potkala snad už toho pravého. Partner Jakub ji doprovodil na premiéru filmu, ve kterém si střihla hlavní roli zoufalky Olinky.   

Rozruch v kinosále vzbudila obdařená Alice Bendová, která se svého mladšího a dlouholetého milence nemohla nabažit a na sedadlech se „pusinkovali“ jako čerstvě zamilované hrdličky.

Samotný Filip Renč vyvedl svou novomanželku Marii Renčovou, dříve Kružíkovou, které ve filmu svěřil malou roli. Maruška se ve společnosti objevila poprvé po porodu, kdy na Štědrý den přivedla na svět jejich dcerku Sofii. Ale po těhotenských kilech nezbyly ani památky. Mladá herečka je zase hubená jako lunt.

Také Halina Pawlowská, podle jejíhož scénáře Filip Renč film natočil, měla s sebou doprovod. Po boku měla přítele Karla Czabana. S manželkou dorazil také Petr Vacek, pornoherec Robert Rosenberg, mistr etikety Ladislav Špaček i Matouš Ruml.

Jediný muž, který měl ten večer po svém boku dvě ženy, byl Jiří Dvořák. Jako obvykle dělal garde své o 21 let mladší přítelkyni Jitce i dceři Anně, kterou má s bývalou manželkou Bárou Munzarovou.  

Jediný, kdo pochopitelně neměl pánský doprovod, byla bývalá první dáma Dagmar Havlová, která si ale premiéru i následný večírek s chutí užila. Poklábosila s ostatními herečkami, rozebrala film s Halinou Pawlowskou a v doprovodu asistentky později odjela domů.

VIDEO: Manželka Renče promluvila o termínu porodu! Bude to už brzy

Video
Video se připravuje ...

Manželka Renče promluvila o termínu porodu! Bude to už brzy Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií