„Zkouškový. Teď a tady,“ děsila se nedávno na sociální síti Nováčková, která na toto téma zveřejnila i video na YouTube. Přiznala také, že se učila tak, že se jí až málem kouřilo z hlavy. Zkoušky ale nakonec úspěšně zvládla a napsala i bakalářskou práci.

„Aaaaa!!! Já jen kdyby někdo nevěděl, jak vypadá výraz štěstí! Moje miminko, ani jí nechci dát z ruky,“ chlubila se se svou vytištěnou prací Česká Miss roku 2011, která ostatně v tomtéž roce také maturovala. Teď má před sebou další podobnou životní zkoušku – státnice. 

Blondýnka je pochopitelně nervózní a na náladě jí posledně zrovna nepřidalo, když se svěřovala svému příteli, finskému fotbalistovi Timovi Sparvemu (30), který hraje za dánský klub FC Midtjylland. Zjistila totiž, že ji vůbec neposlouchá!

„Včera telefon s drahou polovičkou. Já: ‚No tak já jdu začít balit na čtvrtek.‘ Tim (koukajíc při odpovědi na televizi): ‚Hmm, hmm. ... Kam letíš?‘ J: ‚Snad ZA TEBOU, ne?!‘ Ponaučení dne: Nemá smysl mluvit na chlapa, když hraje Manchester, fakt ne,“ postěžovala si s humorem příznivcům na Instagramu Jitka, která za Timem pravidelně jezdí a ukázala mu už i kouzla Prahy. Na sklonku roku pak spolu dvojice byla také na dovolené na Mauriciu a později v Berlíně.

VIDEO: Česká Miss 2011 Jitka Nováčková radí, jak zhubnout a zůstat hubená!

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss Jitka Nováčková radí, jak zhubnout a zůstat hubená! Markéta Reinischova, Petr Soukup

 

Fotogalerie
47 fotografií