Shodila padesát kilo. Když se chtěla pochlubit, někdo její fotku nahlásil

Morgan Bartley
Foto: Instagram/@morganlosing
21. ledna  2018 
 06:00

Sociální sítě, jako například Instagram, jsou plné fotografií dívek, kterým se úspěšně podařilo zhubnout. Jeden z účtů, které mají za cíl inspirovat při hubnutí i další, patří Morgan Bartley. Avšak její fotky správce smazal. Proč? 

Morgan Bartley se podařilo zásadně shodit. Abychom byli konkrétní, zhubla o více než padesát kilogramů. A to je velký úspěch! Na začátku své proměny vážila Morgan skoro 140 kilogramů.

„Se svou postavou jsem byla velice nespokojená a často jsem propadala depresím. Abych jim unikla, ještě více jsem jedla, a tenhle začarovaný kruh tak neměl konce,“ svěřila se Morgan.

Když se rozhodla vzít obezitu pevně do svých rukou, sdílení úspěchů bylo jednou z věcí, které ji motivovaly v hubnutí pokračovat. „Svou dietní cestu sdílím, abych inspirovala další dívky a mohla jim pomoci převzít kontrolu nad vlastními životy,“ říká. „To, že Instagram jednu z mých fotografií smazal, pro mě byl velký šok a zklamání.“

Morgan Bartley
Autor: Instagram/@morganlosing

Zmíněnou fotografii proto znovu uveřejnila a napsala pod ni: „Někdo si dal tu práci a nahlásil tuto fotografii, aby byla odstraněna. Štve mě, když se někdo takhle negativně staví k něčemu, co vzniklo v dobré víře. Ale my ostatní, kteří jsme plní lásky, to dokážeme změnit.“ 

Její odhodlání se naštěstí ani tak nikomu nepodařilo zničit. „Hodně jsem pracovala, abych dosáhla úspěchů, které teď mám. Nikomu teď nedovolím, aby mi mou zaslouženou radost zkazil,“ říká odhodlaně.

Autor: Rebeka Stoklasová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji