Až doteď si oba zpěváci Pavel Callta a Marek Ztracený s rodinou užívali tyrkysovou barvu teplého moře, bílé pláže a nasávali sluneční paprsky. Jenže tato pohoda se může velmi brzo proměnit v tragédii.

Podle agentury Reuters místní meteorologové varují, že na Mauricius dorazí hurikán a cyklon třetího stupně, který budou provázet poryvy větru o rychlosti 120 km za hodinu.

Tato zpráva se dostala pochopitelně i ke zpěvákům. „Čekání na hurikán, který á dorazit na Mauricius ráno kolem čtvrté, tedy v jednu ráno v ČR. Tak držte palce, ať nám to neodnese střechu,“ psal Callta ve středu na sociální síť.

O pár hodin později už zveřejnil meteorologickou mapku, na níž je hurikán zřetelný. „Tak už se to blíží. My jsme ten druhej ostrůvek zleva (když dáte zoom). Už začínají vypadávat pojistky, ale věřím, že to bude probíhat v klidu. Maximálně si trochu zalítáme. Ať máte skvělej večer a držte palce, ať to dopadne pro všechny dobře,“ dodal.

Zatím je ale v klidu, stejně jako Ztracený. „Cyklon se prý odkládá na dnešní odpoledne a noc, tak si tu jedeme těžkou party,“ okomentoval situaci na ostrově zpěvák, který si s rodinou dopřává na plážovém baru míchané drinky. Tak snad se před cyklonem stačí včas schovat.

VIDEO. Marek Ztracený promluvil o svatbě a dalším dítěti!

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený promluvil o svatbě a dalším dítěti! Markéta Reinischová

Fotogalerie
26 fotografií