Jak se soutěže zúčastnit?

Pravidla soutěže, kterou pořádá realitní kancelář M&M Reality, jsou velice jednoduchá. Dejte svůj tip na prodávanou nemovitost nebo prodejte svou nemovitost prostřednictvím společnosti M&M Reality a automaticky se zapojujete do slosování o exotický zájezd. Každý pracovní den, po dobu jednoho roku, se losuje jeden šťastný výherce. První výherkyně, paní Zdena z Kolína, nejvěrnější klientka M&M Reality, si svou dovolenou v Dubaji již užila. Jak si výhru vychutnávají další soutěžící můžete sledovat zde.


TIPAŘI

Víte o někom, kdo prodává svou nemovitost? Dejte nám tip, získáte provizi až 10 tisíc korun a po podpisu smlouvy prodávajícího s naší kanceláří budete automaticky zařazen do slosování o luxusní pobyt pro dva v Dubaji.

MAJITELÉ

Vyplňte v jednoduchém formuláři nezávazně pár údajů a my se obratem ozveme. Dle ankety Důvěryhodné značky je realitní kancelář M&M Reality nejdůvěryhodnější v zemi. Každou hodinu prodají sedm nemovitostí za nejlepší možnou cenu.

Na co všechno se můžete jako výherce těšit?

Letecky z Prahy do Dubaje a zpět se společností Emirates v nejprostornějším Airbusu A380. Pět dnů v pětihvězdičkovém hotelu DoubleTree by Hilton Dubai. Hotel z rodiny Hiltonů patří mezi 30 nejvyhledávanější hotelů v Dubaji a leží ve čtvrti Business Bay na březích Dubai Canal téměř v centru Dubaje. Svým hostům nabízí 238 špičkově vybavených pokojů s klimatizací a wifi zdarma. Najdete tam také dvě hotelové restaurace a čtyři bary. Součástí hotelu je i venkovní bazén a fitness centrum.

Autor: M&M reality holding a.s.

Rozhovor o soutěži s výkonným ředitelem společnosti M&M Reality, Zdeňkem Václavkem na rádiu Impuls:

1. O jakou soutěž se tedy jedná a jaké budou výhry?

M&M Reality se rozhodla uspořádat pro své klienty vskutku neobvyklou soutěž a celý rok 2018 rozdávat svým klientům luxusní pobyty pro dvě osoby v Dubaji. Chápu, že na české poměry se může zdát naše soutěž neuvěřitelná. My si ale vážíme každého klienta a každého člověka, který nám dá tip na prodej nemovitosti natolik, že jim chceme letos dát možnost zúčastnit se soutěže “Každý den do Dubaje”.

2. Můžete našim posluchačům podmínky soutěže více přiblížit?

Stejně, jako jsme pomocí přelomové aplikace Moderní makléř zjednodušili postup při prodeji klientovy nemovitosti, jsou i podmínky pro soutěžící triviální. Soutěže se může zúčastnit každý občan České republiky starší 18 let, který nám dá tip na nemovitost, která je určená k prodeji, nebo svou nemovitost prodá prostřednictvím některého z našich makléřů.

3. Nic víc není potřeba? A kde se soutěžící mohou registrovat?

Pro účely soutěže jsme zřídili bezplatnou telefonní linku a webové stránky. Soutěžící se mohou nezávazně registrovat u našich operátorek na bezplatném telefonním čísle 800 800 299 nebo přes jednoduchý formulář na adrese www.dejnamtip.cz. Luxusní pobyty pro dvě osoby v Dubaji losujeme každý všední den a šance vyhrát je opravdu velká.


Fotogalerie
14 fotografií