Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

5 tipů, jak si užít Valentýn v Praze: Vyrazte na romantickou plavbu nebo za krvavým překvapením do domu hrůzy

/
  • Jak si užít Valentýn v Praze?
    13. února 2018 ● 18:40

    Valentýn už je za dveřmi a vy jste stále ještě nevymysleli, jak večer se svou druhou polovičkou strávíte? Nezoufejte! Přinášíme vám tipy, jak si užít svátek zamilovaných, aniž byste museli vytáhnout paty z Prahy.

  • 1.

    Valentýn na lodi

    Sice v Praze nezažijete romantiku na gondole jako v Benátkách, ale i tak můžete drahou polovičku vzít na plavbu o něco větší lodí. Užijte si romantickou večeři mezi desítkami růžových balónků za doprovodu živé hudby. Valentýnská plavba potrvá tři hodiny, takže doporučujeme říkat spoustu lichotek, ať se nepohádáte. Odtud totiž není cesty úniku. Více informací objevíte tady.

     

    Kdy? 14. února od 19 hodin
    Kde? Čechův most
    Vstupné? Od 990 korun za osobu

    Užijte si valentýnskou noc na lodi
    Autor: prague-boats

  • 2.

    Valentýn v džungli

    Pokud byste rádi drahou polovičku vzali na jednu noc do džungle, nemusíte jezdit ani z Prahy. Vydejte se do Botanické zahrady do obrovského skleníku Fata Morgana, kde se zasníte a zapomenete, že jste stále v Česku. Při procházce džunglí poznáte tamější afrodiziakální rostliny a večer zakončíte sklenkou vína. Více informací objevíte tady.

     

    Kdy? 14. února od 18 hodin
    Kde? Botanická zahrada, skleník Fata Morgana
    Vstupné? 600 korun za pár

    Valentýn v Botanické zahradě
    Autor: Botanická zahrada

  • 3.

    Apokalyptický Valentýn

    Pokud vás neláká ani voda, ani džungle, užijte si vizuální podívanou na Výstavišti v Holešovicích. Výstava Hieronyma Bosche vám neukáže plátna, ale rozpohybované výjevy fantastických a nereálných obrazů za zvuku tajemné hudby. Více informací objevíte tady.

     

    Kdy? Nejen 14. února do 20 hodin
    Kde? Křižíkův palác C, Výstaviště Holešovice
    Vstupné? 250 korun za osobu

    Multimediální výstava vám během 35 minut ukáže oživlé obrazy Hieronyma Bosche.
    Autor: Eva Fornálová

  • 4.

    Hrůzostrašný Valentýn

    Pokud vám Valentýn přijde jako kýčovitý svátek plný srdíček a růžové barvy, oslavte jej originálně. Vydejte se do domu hrůzy. Místo růží dostane vaše drahá polovička v celofánu uříznutou ruku nebo jakýkoli jiný orgán. Záleží na vašem přání. Užijte si Valentýn originálně. Více informací objevíte tady.

     

    Kdy? 14. února od 17 hodin
    Kde? Fear House, Vodičkova ulice
    Vstupné? zdarma

    Krvavý Valentýn
    Autor: Fear House

  • 5.

    Valentýnský běh

    Pokud jste soutěživá dvojice, rozhodně byste si neměli nechat ujít valentýnský běh Stromovkou. Sice se nejedná o akci přesně na Valentýna, ale pokud jste si 14. února dali pořádně do nosu, můžete si užít spalování kalorií se svou láskou hned v neděli. Více informací objevíte tady.

     

    Kdy? 18. února od 11:30 hodin
    Kde? Stromovka
    Vstupné? žádné

    Užijte si valentýnský běh
    Autor: RunCzech

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

Lubica258: Plavba na lodi by byla super. To bychom mohli zkusit příští rok. Musím si na to vzpomenout jen dřív a zamluvit to. Letos mám pro ženu objednanou květinu z https://www.florea.cz/ a nechám ji doručit manželce do práce, aby byla překvapená.

(05. 02. 2019 10:24)

PepikPepa: Skvělé tipy, ale nevím jak by se na to tvářila moje manželka. Proto jsem si vybral klasiku - zajistil jsem lísky do divadla na živou komedii, máme rádi oba smích, tak snad to bude zábava. Inspiroval jsem se [url=http://xn--proeny-5pb.eu/2019/01/11-zabavnych-akci-na-valentyna/]ZDE[/url].Ale třeba někdo využije i těchto 5 tipů. A určitě to všichni slavte je to svátek zamilovaných a tak si udělejte čas na svoje polovičky, rodinu...a vyražte někam.

(19. 01. 2019 23:11)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy