„Od porodu je samozřejmě spousta věcí jinak. Veškerý svůj čas se snažím věnovat Andreaskovi, a dělám to moc ráda, ale tím pádem už nezbývá čas třeba na to, abych si šla zacvičit,“ svěřila se Hanka Mašlíková svým fanouškům na sociální síti.

Od porodu je samozřejmě spousta věcí jinak.👶🏼🤗Veškerý svůj čas se snažím věnovat Andreaskovi, a dělám to moc ráda, ale tím pádem už nezbývá čas třeba na to, abych si šla zacvičit. A když mi manžel André Reinders řekne, ať jdu do fitka, že malého pohlídá tak se mi od nich nechce nebo mi schází energie, která opět všechna putuje k našemu pokladu.🙏🏼❤️Takže to řeším tréninky při našich společných procházkách.😊👪 #reebok_cz #reebok #eggczsk #prochazka #trenink #venkovnitrenink #drepy #mamina #fit #materskadovolena #eggjurassiccream #babyholding @trendybaby.cz #workout #squat #squats #fitness #materstvi #strollerworkout #fit #fitmama #fitmom #baby #fitnessmom #eggstroller

Příspěvek sdílený Hana Mašlíková (Reinders) (@hanamaslikova),Led 18, 2018 v 3:07 PST

„A když mi manžel André Reinders řekne, ať jdu do fitka, že malého pohlídá, tak se mi od nich nechce nebo mi schází energie, která opět všechna putuje k našemu pokladu. Takže to řeším tréninky při našich společných procházkách,“ přiznala sexy Mašlíková a zveřejnila video, na kterém posiluje nohy a u toho se drží kočárku. Někdy to zkrátka jinak nejde a člověk si musí poradit tak, jak umí. Hanka se jistě do své dřívější formy co nevidět vrátí.

VIDEO: Hana Mašlíková měsíc po porodu syna Andrease: Nekojím! Kvůli prasklým silikonům!

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková měsíc po porodu syna Andrease: Nekojím! Kvůli prasklým silikonům! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
56 fotografií