„Lásku a přátelství je třeba budovat od útlého věku… i když spíš my bychom se všichni měli učit od dětí,“ napsala na Instagram Lenka Zahradnická (32), která se proslavila rolí andělské sestřičky »Veverky« v Ordinaci v růžové zahradě 2. Zdravotní sestru si ale zahrála i v seriálech Svatby v Benátkách a naposledy v Modrém kódu.

Posledních pět měsíců si ale zvyká na zcela jinou roli – stala se z ní totiž maminka rozkošné dcerušky Jasmínky. Stejně staré miminko má pak také Lenčina kolegyně Andrea Růžičková (33), za svobodna Kerestešová. Tu jsme mohli vidět ve filmu Rafťáci a v Ordinaci se pro změnu objevila v roli mrchy Mariky. Loni v srpnu pak herečka přivítala na svět synka Tobiáše.

Slavné maminky, které spolu přitom před časem natáčely seriál Vyprávěj, jsou velké kamarádky, a proto se o víkendu sešly i se svými dětmi. Zřejmě aby oslavily, že jejich miminka už obě dovršila pět měsíců. „Kujeme pikle, ženich a nevěsta,“ prozradila v žertu další důvod Lenka, která kdysi chodila s Tomášem Klusem (31).

S Andreou by jim očividně vůbec nevadilo, kdyby se z nich časem staly příbuzné. Ovšem podle některých už teď působí jako rodina. „To mi nedá nenapsat, jste jako sestry,“ okomentoval jim kdosi společný snímek na sociální síti. „Říkají to,“ potvrdila s úsměvem Zahradnická.

Fotogalerie
51 fotografií