Němka Martina Big přišla v roce 2011 při autonehodě o rodiče a sestru, proto se plastikami chtěla odpoutat od svého původního života a začít nový. Nechala si upravit obličej a zvětšit ňadra na extrémní velikost. Podstoupila také proměnu, která není zas tak obvyklá. Z bělošky se stala černoškou.

Její vysvětlení, proč podstoupila injektáž pigmentu v USA, je však ještě bizarnější. Chtěla vědět, co lidské tělo snese, protože si její otec kdysi spálil od sluníčka záda ve Francii. "Nečekala jsem, že se stanu tak tmavou, ale fungovalo to spolehlivě. Opravdu to miluji a chci to vyhnat do extrému. Teď chci být ještě temnější a temnější a vidět, kde jsou limity," řekla Martina, která si svoji proměnu užívá. Miluji reakce lidí. Vidím, jak mají velké oči, když jdu kolem nich a jak se tváří šokovaně, přičemž si myslí: Jak je tohle možné?“ dodala Němka, která si ještě navíc hraje na africkou Barbie.  

I když je prý Martině 29 let, rozhodně na to nevypadá. Lidé by ji tipovali spíš na 40. Kromě změny pigmentu a dalších zákroků Martina podstoupila i zvětšení ňader. Její prsa mají velikost číslo 19, a to se v běžném životě opravdu jen tak nevidí. 

Fotogalerie
68 fotografií