Fotoreportéři Blesku zastihli herce na nákupech. Zatímco šťastná maminka Pavla Růžičková (29) vezla kočárek, ve kterém sladce spinkala jejich holčička, táta před sebou tlačil ve vozíku dvě tašky plné prázdných flašek od piva! Herec ale šel asi trochu i do sebe. Mezi vratnými lahvemi bylo dokonce pár od nealko piva!

Alkohol má Taclík totiž od nedávných patálií se slinivkou od lékařů zapovězený... V prosinci, když přišla dcera na svět, ale zákaz porušil a pilo se na Matildino zdraví. „Pivo zdarma na Matlu bude zřejmě do zavíračky,“ napsal herec vzkaz kámošům přes sociální síť.

Třeba ho dcera naučí konečně hospodařit. Herec se objevil snad ve všem, co se v posledních letech točilo. Zahrál si v Kriminálce Anděl, Atentátu, Světě pod hlavou i Kapitánu Exnerovi a postupně vydělal šestimístné částky.

Proto nikdo nemohl pochopit, že se potýká s milionovými dluhy, kvůli nimž se ocitl ve spárech exekutorů. Dokonce hrozilo, že přijde o byt v elektronické exekuční dražbě! Je tedy ještě i druhá možnost – že Taclík nemusí nutně »chmelit«, ale snaží se prodejem vratných lahví vybruslit ze zapeklité finanční situace. To by ovšem při ceně 3 Kč za flašku musel mít doma pořádné zásoby!

VIDEO: Marek Taclík: Nemůžeme končit každé představení ve skutečné krvi.

Video
Video se připravuje ...

Marek Taclík: Nemůžeme končit každé představení ve skutečné krvi Andrii Konontsev

Fotogalerie
26 fotografií