Berani dnes budou více Skopci než Berani, projeví se jako vůdčí osobnosti v každé týmové pospolitosti, v partnerství, v rodině a dokonce i v nejednom pěveckém sboru. Spolupráce jim dnes půjde od ruky, stmelí jakýkoliv rozpadající se kolektiv a posunou kterékoliv družstvo či mužstvo ke kýženému výsledku. Přenechat Skopcům jejich osudem danou roli rozených vůdců se dnes ukáže jako šťastná volba. Ale pozor, platí to pouze pro dnešek, zítra už na něco podobného bude pozdě.

Býčí slečny dnes mohou potkat nového partnera na vztah, to je v dnešní době docela důležité, protože mnoho mladších i vyspělejších mužů hledá spíše nezávazné sexuální vyžití, rádi by si ukousli ze sladkého koláče, který pak (nakousnutý) ochotně přenechají někomu jinému. Takže, muži, pozor, pokud dnes potkáte ženu, narozenou v Býku a její volba padne na vás, může se snadno stát, že spadne i klec. Mužům v Býku zrozeným se dnes též bude dobře dařit v oblasti partnerství, budou citliví a vnímaví a samozřejmě i spokojení s dosaženými výsledky.

Blížencům se dnes podaří splatit dluh z minulosti a opět si alespoň na jednom účtu nastaví počáteční startovní nulu. Z hlediska osudu dostanou šanci udělat alespoň něco znovu a lépe.

Rakům se objeví pár nových příležitostí v oblasti partnerství, mnoho zástupců opačného pohlaví se jim dnes ozve a třeba je i někam pozve. Dají o sobě vědět i ti, u kterých byste to ani nečekali a samozřejmě se mohou objevit i úplně nové zajímavé příležitosti. Hlavně je nepřehlédnout.

Lvi budou dnes moudří, až přemoudřelí, až to ostatní mohou pociťovat jako lehký útlak či nátlak nebo pokus o vměšování se do svého soukromí. Jak se říká, každý to má trochu jinak nastavené, takže i když budete umět komukoliv poradit, vyjděte raději z toho, že jeden, jak druhý má právo rozhodnout se sám za sebe a udělat si cokoliv po svém.

Pannám dnes s velkou pravděpodobností nevyjde vztah, po kterém v minulosti toužily nebo na který si myslely, ale i tak to bude hlavně jejich rozhodnutí, takže tím ani náhodou nijak trpět nebudou. Nějakého vztahu se ale zbaví nebo se ho vzdají.

Váhám dnes dojde, že obětovaly svoji životní energii něčemu, co jim nepřineslo vůbec nic. Mohou se dnes cítit ublíženě, trochu jako oběť. Trochu to usekne růžky jejich dominantnímu chování v minulosti a v současnosti to bude chtít trochu času na sebrání nové energie a na přemýšlení, do čeho ji investovat, aby nedocházelo ke zbytečným ztrátám.

Marsův vliv pomalu opouští znamení Štíra, což Štíři neponesou zrovna nejlépe, Mars se ke Štíru docela hodí. Mohou to tedy páni i dámy Štíři vnímat jako úbytek energie s překvapivým zjištěním, že ať dnes udělají cokoli, nedopadne to úplně nejlépe. Ale nezoufejte, stále vám zůstává Jupiter, planeta Štěstí, která se často projevuje jak pohlazení od maminky. A na druhou stranu, i kdyby Jupitera nebylo, zítra bude tak jako tak o něco lépe.

Střelcům se bude zima zdát už dlouhá, proto by rádi vycestovali do teplých krajin či naopak si budou chtít zimu užít někde v teple na horách, ale tuto cestu jim jejich konstelace zatím nedoporučují. Raději ještě pracujte a vydělávejte penízky, budou se hodit a dovolenou odložte až na druhou polovinu února.

Kozorohům bude připadat, že si dnes na ně každý může otevřít pusu a každý si na ně může dovolit a mohou z toho být podráždění, ale to se všechno brzy spraví a srovná. Stejně tak nedoporučuji žádné riskování ohledně peněz, ani zbytečné utrácení. Máte sice podporu Merkuru, planety financí, ale je vedle Pluta, což byl starořímský bůh podsvětí, čili by vaše peníze dnes mohly zahučet do "podsvětí", jak do černé díry. Pokud je dnes utratíte bude to zbytečná investice a vyhazování peněz z okna. V horším případě, ze zavřeného okna.

Vodnáři sice mají ve svém znamení Sluníčko, které jim dává sílu, ale ženy Vodnářky dnes budu řešit nějaký ekonomický karambol, je možné, že na ně dolehnou nevyřízené splátky z minulosti, popřípadě jim někdo odmítne vrátit půjčené peníze a pokud si budou chtít samy půjčit, nikdo jim nepůjčí, prostě tragedie. Muži Vodnáři dnes mají v konstelacích možnost potkat oslnivou ženu, tzv. femme fatale, která ale bude mít zájem spíše o finanční pomoc a podporu. Pozor na ni, bude vás chtít jen využít.

Ryby prožijí zasmušilý pátek, budou přemýšlet jak vydělat peníze na pokrytí svých či rodinných výdajů a hlavně jestli si kvůli tomu nemají najít ještě jednu práci nebo nějakou výdělečnou činnost navíc.

Raven