Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexuální šamanka rozlišuje 8 druhů vaginy! Která je ta vaše?

  • Sexuální šamanka rozlišuje 8 druhů vaginy!
    28. července 2023 | 06:00

    Pochází ze Skandinávie, ale nyní se věnuje své šamanské praxi a koučingu v Americe. Athena Lund přišla s teorií osmi druhů vaginy. Ty pojmenovala po zvířatech. Zjistit, jakou vaginu máte vy, se dá podle hloubky, teploty, vlhkosti, vůně a chuti. 

    Rozhodující je také vzdálenost mezi klitorisem a vchodem do vaginy a umístění bodu G. Kdyby vám s identifikací chtěl pomoct váš partner, mohla by to být zábava.

  • Srna

    Autor: iStock

    Pokud máte vaginu, kterou šamanka nazývá srnou, znamená to, že ji máte značně teplou, ale na druhou stranu relativně suchou. Je velmi hluboká a má sladkokyselou příchuť. Podle všeho dosahuje orgasmu během dvou až pěti minut. Možná právě proto jsou ženy srny ideálními kandidátkami na pornohvězdu.

    VIDEO: Nejsi v tom sama: Se sexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu...

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

  • Liška

    Autor: iStock

    Ženy lišky mají vaginu chladnější teploty, velmi hlubokou a příchuť je prý přírodní. Každá vagina je pojmenována po zvířeti kvůli tomu, že by její naturel měl korespondovat s chováním určitých zvířat. Lišky jsou plachá zvířata, trochu rezervovaná, ale velice chytrá.

    VIDEO: Expertka názorně předvádí, jak dosáhnout snadněji orgasmu.

    Video se připravuje ...
    Expertka názorně předvádí, jak dosáhnout snadněji orgasmu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Tanečnice

    Autor: iStock

    Podle všeho toto je zcela běžný typ vaginy, který má většina žen. Tyto vaginy mají průměrnou hloubku, přírodní chuť a jsou decentně vlhké. Ženy s touto vaginou potřebují nejdelší dobu k tomu, aby dosáhly orgasmu, je to téměř čtyřicet minut. Nezapomeňte na to, že toto je průměr!

    Podívejte se, jak se měnil názor na klitoris během historie:

    Video se připravuje ...
    Animovaný film o klitorisu odhalil to, co jste možná nevěděli. Podívejte se! • VIDEO: youtube

  • Antilopa

    Autor: iStock

    Pokud jste žena s vaginou antilopa, potom jste uvnitř opravdu horká. Občas to může být trochu problematické, protože vysoká teplota vaší vaginy má poté za následek rychlý úbytek vlhkosti, což může způsobovat nepříjemné tření.

  • Buvol

    Autor: iStock

    Pozor, vy sexy zvířátka, co o vás řekne buvolí vagina... Podle šamanky Lund je velmi chladná, má čerstvou vůni a je velmi vlhká. Pokud jde o její hloubku, je velmi mělká a má velké stydké pysky. Chutná slaně a průměrně jí trvá patnáct až dvacet minut, než dosáhne orgasmu.

  • Kočka

    Autor: iStock

    Kočičí vagina je zajímavá, protože podle šamanky je to jediný typ, který se objevil v magazínu Playboy. Je maličká a elegantní, bez záhybů a má střední hloubku. Přestože by mohla být považována za tu nejhezčí ze všech, těchto vagin není na světě mnoho.

    Podívejte se na deset ikonických obálek Playboye:

    Video se připravuje ...
    Deset ikonických titulek Playboye • VIDEO: youtube/10B&W

  • Ovečka

    Autor: iStock

    Ovečky jsou šťastná zvířátka a stejně tak šťastná je i každá majitelka vaginy ovečky. Tento typ je velmi horký, extrémně vlhký a velmi hluboký. Další její pozitivum je ve sladké chuti a v tom, že k dosažení orgasmu potřebuje patnáct až dvacet minut.

     

  • Vlčice

    Autor: iStock

    Stejně jako tato zvířata, i ženy s vaginou vlčice vyjí hlasitě při dosažení orgasmu. Uvnitř jsou relativně horké, ale mají dostatečnou vlhkost. Dosahují orgasmu během dvaceti až třiceti minut a rozhodně o tom budou vědět sousedi široko daleko!

     

Diskuse ke článku
.