Dovolená bez starostí

Při balení na dovolenou máte všechno v kufru perfektně srovnané, ale při odjezdu domů už nedokážete přijít na to, jak je možné, že se vám tam všechno vešlo, a to jste ještě ani nenakoupili suvenýry? Pak je pro vás ideální látkový kufr Venice, který je velmi lehký a jeho důmyslný systém rozšíření kapacity vám dovolí zabalit vše, co potřebujete k dokonalé dovolené, a ještě něco navíc.

Kufr Roncato Venice, 6 199 Kč

Business trip 

...
Autor: archiv

Všechno ve vašem životě má řád, včetně toho, co a jak si balíte na cesty. Nejdůležitějším pracovním nástrojem je váš laptop, chytrý telefon a tak je pro vás bezpečí těchto věcí na prvním místě. Pro pracovní cesty je stvořený polykarbonátový kufr Roncato Double, který disponuje prvotřídním zámkovým systémem a také odnímatelným pouzdrem na notebook. Tato kapsa chrání váš počítač při cestování a po vyjmutí slouží jako brašna. Zkrátka chytré řešení pro vaše cesty.

Kufr Roncato Double, 8 349 Kč

Víkendová vyjížďka

...
Autor: archiv

Jedete na víkend s kamarádkou nebo na wellness s partnerem a nevíte, co čeho si zabalit. Na batoh máte věcí příliš moc a na kufr zase příliš málo, sportovní taška přes rameno se hodí dobře do posilovny, ale v hotelu s ní moc parády neuděláte. Kožená cestovní taška Elega je dokonalým společníkem pro takové příležitosti. Pravá kůže zaručí, že i po letech bude taška vypadat skvěle a nenechá nikoho na pochybách, že je kvalitním doplňkem.

Cestovní taška Elega Tipsy, 6 150 Kč

Tam i zpět stylově

...
Autor: archiv


Jakmile je volný den, už koukáte do mapy. Chcete poznat co nejvíce míst najednou a přátelé vás vlastně ani neznají bez batohu na zádech a kufru u nohy. Takové výlety vyžadují styl! S bláznivým batohem Marc Cain, rozhodně nezapadnete v žádném davu. Batoh je dost velký na všechny drobnosti, které potřebujete mít po ruce a rozdělení do kapes vás ušetří hledání mincí na dně batohu.

Batoh Marc Cain, 7 290 Kč, Salamander

Dlouhá noc

...
Autor: archiv

Možná jedete na schůzku s milencem, nebo plánujete party protáhnout až do rána. Jasné je však to, že i ráno musíte vypadat skvěle a své nezbytnosti je potřeba zabalit zvlášť nenápadně. Přeci nebudete v baru sedět s cestovní taškou. Kabelka Picard tak akorát velká je „must have“ pro večery, které si chcete užít až do rána.

Kabelka Picard, 4 290 Kč, Salamander

Hlavně přírodně

...
Autor: archiv


Vyrážíte na farmu, kde budete poznávat léčivé byliny, nebo na očistnou kůru v lůně přírody a navíc si prostě nechcete zatěžovat karmu. V tom případě své nezbytnosti sbalte do lehoučké korkové cestovní tašky. Uspokojí i vegany a navíc je originální.

Cestovní taška Jocork Tokyo korková cestovní taška, prodává corkme.cz, 3 890 Kč