Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Waterboarding a dušení: Dětští rodiče mučili miminko, videa zveřejňovali na internetu

Autor: shp - 
5. února 2018
22:05

Jsou mladí, hloupí a bezcitní. Náctiletí rodiče z australského Prestonu krutě mučili své miminko. Zatímco plakalo, dusili ho igelitovým pytlíkem. Později ho i topili. Nezletilí tyrané si všechno nahráli na video, které pak zveřejnili na Snapchatu.

Netýráme děti, jenom je učíme disciplínu. Staráme se o to, aby nezemřely, ale zároveň nemohly dýchat,“ říká mladík (13). On a dívka (14) se vydávají za rodiče malého chlapečka. Na záběrech, ze kterých se svírá člověku hrdlo, dítěti nasazují igelitový pytlík na hlavu.

Dítě se dusí, pláče a snaží se ho sundat, ale pár mu v tom brání. Poté následuje topení. „Určitě dnes umře. Nemohu věřit, že je stále naživu,“ dodává otec. Pár pak zveřejnil další video. „To je moje dítě, to je naše dítě,“ říká na něm dívka. Na záznamu překryla svůj a partnerův obličej smajlíkem.

Tohle je můj manžel a naše dítě. Nebudete nám říkat, jak se máme chovat ke svému dítěti,“ pokračuje dívka. „Když budu chtít naplácat svému dítěti, naplácám mu tak, jak budu chtít,“ dodává její partner. Po zveřejnění videa na Snapchatu se do domu v Prestonu, kde k týrání došlo, přijela podívat policejní hlídka.

Vyslechla nezletilou dívku, ale nikoho nezatkla. „Batole z videa je v pořádku a má se dobře,“ prohlásil seržant Alistair Parons. O jeho osud se bude dál starat sociální služba. Video bylo mezitím ze Snapchatu staženo. Stačilo ale vyvolat pořádné pozdvižení. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání