Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jennifer Aniston: Krize v manželství! Může za to rozvedený Brad Pitt?

Jennifer s Justinem mají krizi v manželství. Je to kvůli Bradovi?
7. února 2018 | 06:00

Láska herečky Jennifer Aniston (48) a lamače ženských srdcí Brada Pitta (54) skončila před třinácti lety, když herec opustil Jen kvůli Angelině Jolie (42). Tenkrát to hvězdě z Přátel zlomilo srdce a pravděpodobně se s tím dodnes úplně nesmířila. Brad se v prosinci rozvedl a špitá se, že Jennifer má krizi v manželství.

Jen si vzala před třemi lety herce Justina Therouxe a navenek to vypadá, že jejich vztah je zalitý sluncem. Jsou tu jen takové malé detaily, které prozrazují, že manželství visí na vlásku. S Justinem překonala Aniston během let, která spolu strávili, již několik krizí. Nyní, když se Brad Pitt rozvedl s Angelinou Jolie, se prý Brad snaží se svou bývalou opět navázat kontakt a vyříkat si všechno po letech.

Angelina i Jennifer Aniston se cítí trapně v přítomnosti té druhé a snaží se pokud možno vyhnout se vzájemným interakcím. Z různých drbů proniklo na světlo světa, že po Zlatých glóbech nechal Justin Jennifer ve štychu a nedoprovodil ji na afterpárty, kde měla být také Angelina. S Justinem po boku by se na jedné akci se sokyní v lásce cítila lépe. A to je možná jen špička ledovce.

Natáčení totiž manželům nedovoluje trávit společně mnoho času. Jejich známí tvrdí, že jsou každý úplně jiný a často dochází k tření ploch a neshodám. Jennifer by po rozpadu vztahu s Bradem neunesla další znemožnění, proto si nedovede představit, že by se s Justinem rozvedla. Pokud se ale Brad snaží o kontakt, je možné, že mezi nimi opět přeskočí jiskra.