Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Poslední okamžiky Ivany (†18), která spadla z 20. patra: Milionář ji držel v náručí před manželkou

Autor: shp - 
9. února 2018
16:28

Toto jsou poslední okamžiky nizozemské modelky Ivany Smit (†18), které se podařilo zaznamenat. V náručí amerického milionáře Alexandera Johnsona ji v malajsijském mrakodrapu natočila průmyslová kamera. Podnikatel se k ní měl před zraky vlastní manželky Luny, ale není se čemu divit, protože mířili na soukromou swingers party. O pár hodin byla Ivana mrtvá, vypadla z 20. patra.

Smrt krásné Ivany je dosud obestřena mnoha záhadami. Dívka vypadla z 20. patra a zabila se o balkon o 14 pater níže. Pitva ukázala, že měla v těle stopy drog extáze a ketaminu. Ivana byla v době smrti nahá. Její oblečení se našlo v bytě Johnsona a jeho manželky, ale spodní prádlo chybělo.

Policie její smrt stále vyšetřuje jako nehodu, rodina mladé začínající modelky však tvrdí, že byla zavražděna. Do případu se nyní vložil slavný britský soukromý detektiv Mark Williams-Thomas. Ten je pohoršen tím, jak malajsijská policie ke smrti dívky přistupuje. V Anglii by tomu bylo prý jinak.

„Nemám pochybnosti. Z důkazů, které jsem posbíral tento týden a z dalších informací, které jsem získal od forenzních expertů, jsme si tím jisti. Kdyby se případ odehrál v Británii, byl by vyšetřován jako vražda,“ prohlásil detektiv belgické televizi Limburg. Rodina Ivany stále doufá, že pravda bude odhalena.

VIDEO: Muž nepřežil pád z 3. patra

zkzkz ( 2. dubna 2018 09:03 )

barbarella01 ( 9. února 2018 22:31 )

Zase jedna prostitutka která si říká modelka 😀

karllos.dc ( 9. února 2018 19:35 )

O další štětku míň

europa ( 9. února 2018 17:18 )

Flundra, co leze na swingers party. Není jí škoda. Kdo s čím zachází...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání