Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Brutální týrání: Zlotřilý děda vyhladověl vlastní vnučku na 17 kilogramů!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ana - 
10. února 2018
10:27

Sociálními médii otřásá děsivý příběh mladé Japonky. Ta byla před deseti lety svěřená do péče dědečka. Ten nenáviděl, když žena z Kjóta jedla. Stačilo málo a nepochopitelný příběh skončil tragédií - dívka vyhubla na váhu 17 kilogramů. 

Neuvěřitelnou statečnost a odhodlání předvedla nyní dvacetiletá Japonska z oblasti Kansai. Ta byla svěřená v deseti letech do péče dědečka. Ten ji z nepochopitelných důvodů nutil hladovět. „Když mě viděl, že jím kopal mě do břicha,“ prozradila na svém  twitterovém účtu, kde vystupuje pod přezdívkou „Wild Cabbage’.

Jídlo skoro neznala

Když se žena ve svém zuboženém stavu poprvé dostala do nemocnice, lékaři nevěřili vlastním očím. Dívka byla jen kost a kůže, vážila jen 17 kilogramů. „V podstatě přišla deset minut před smrtí,“ prozradili lékaři místní nemocnice. Dívenku se jim podařilo zavodnit a doplnit energii. S příjmem potravy to už bylo horší. „Nechtěla jíst. Jakékoliv jídlo vyplivla, cokoliv už snědla, vyzvracela,“ dodali zdravotníci.

Vzor pro mnoho teenagerů

Japonka svůj boj však nevzdala.  Po deseti letech se považuje za zdravou. „Chci být vzorem pro spoustu lidí, kteří mají problémy s potravou. Často se bojí si to přiznat. A tím si oddalují možnost uzdravení,“ řekla Japonka, která na Twitteru povzbuzuje každého, kdo se na ni s poruchou příjmu obrátí. Co se stalo s dědečkem dívka neprozradila.

branscombe ( 10. února 2018 20:59 )

To je úplný nesmysl.. Tohle je běžná, šílená anorektička. Bohužel mám s tím velmi bohaté zkušenosti z vlastní rodiny. Nejen že jsou úplně mimo, realita jim nic neříká, ale hlavně jsou velmi vynalézavé a prolhané. Svůj problém - nemoc si nikdy nepřiznají...nikdy nevidí!!! Dědeček co jí týral...a proto se s mobilem fotí u zrcadla.. Kdyby jí někdo týral tak si tím mobilem zavolá už dávno pomoc..a nebude se fotit!!! Nevím kde to Blesk vzal...a jak je to s nějakým jejím dědečkem.? Ale tohle je jen anorektička, která dělá pózy u zrcadla a je vidět jak je sama se sebou spokojená.

andorea ( 10. února 2018 17:48 )

Jsem stejného názoru. Týraná by měla jiné myšlenky než pózovat u zrcadla.

mazliva.samicka ( 10. února 2018 16:27 )

Na dědečka to nesvádějte...To spíš vypadá na další anorektický jelito..

sores ( 10. února 2018 14:41 )

Dědka pověsit za koule a také ho nechat hladovět,zrůdu od.po.rnou!!

vrahrychtar ( 10. února 2018 14:05 )

morning guru Frantiska....

Zobrazit celou diskusi