Indián prý v posledních dvou letech čelil stalkingu zhrzené milenky. Kontaktovala a výhrůžkami psychicky deptala nejen jeho, ale i Terezu.

Další olej do ohně přilily pomluvy od ženy z Olomoucka. Ta na sociální síti uvedla, že mu prodala koně za 30 tisíc korun, kterého pak v inzerátu nabízel dráž a ve finále u něj zasahovala policie, aby koně vydal.

Podle Terezy z něj udělala podvodníka a zloděje, ale přitom ona hrála nečistou hru. Když od ní koně, kterého jí trénoval, koupil, neposlala mu slíbené dokumenty o jeho původu. A on pak zjistil, že nebyla majitelkou zvířete, ale měla ho jen v držení.

Koně vrátil

„Ten inzerát, který podal, byl jen fiktivní. Chtěl tak o koni něco vypátrat,“ vysvětlovala Tereza. Pomluvy „Indiána“ ničily tak, že koně chovatelce nakonec vrátil, i když to pro něho bylo těžké, protože si jej zamiloval a stala se z nich nerozlučná dvojice.

„Den před tím, než se zabil, jí ho sám odvezl, aby měl od všeho klid. Vrátila mu necelých deset tisíc korun, protože víc neměla,“ popsala Tereza. Jenže pak čelil lžím, že ho odevzdal podvyživeného a vystresovaného. „To byla asi poslední kapka, která ho zlomila…“ usoudila dcera.

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb „Indiána“ Jana Pokorného z Farmář hledá ženu: Až dva týdny po sebevraždě! Aleš Brunclík

Fotogalerie
67 fotografií