Kdo si chtěl v sobotu ve slovenské metropoli zatančit, měl hned dvě možnosti. Zatímco v budově Incheba se konal benefiční Medický ples, v historické budově Reduty pak tradiční Bratislavský bál. Na první z akcí bylo kromě uznávaných lékařů možno spatřit i některé známé tváře, například zpěvačku Daru Rolins (45) či vítěze Česko Slovenské Supestar Martina Chodúra (28). Co se týče šatů krásných dam, převládala především rudá, skoro až krvavá barva.

Na druhém plese, kterého se účastnily především hvězdy slovenských obrazovek, už to naopak hrálo všemi barvami. Všem ale vyrazila dech především herečka Kamila Magálová, která dorazila v modrých šatech a navíc s novým účesem. Kratší sestřih jí velmi slušel a asi nikdo by jí v tu chvíli nehádal, že už jí táhne na sedmý křížek.

Hvězda komedií Marie Poledňákové (76) Líbáš jako Bůh a Líbáš jako ďábel má přitom za sebou obtížné období. Během natáčení filmu Hmyz totiž zakopla, upadla a zranila si koleno. Snímek sice dotočila, pak ale musela na operaci a chrupavka se jí hojila dlouhé čtyři měsíce. Teď už je ale zřejmě zase fit jako dřív. 

VIDEO: Kolega Magálové z Líbáš jako Bůh Kaiser měl zase nedávno problémy se zády a musel být hospitalizován. Podívejte se, jak předtím řádil v divadle.

Video
Video se připravuje ...

Bouřlivák Olda Kaiser: Kdy jsem naposledy dělal klíště? Markéta Reinischová, Aleš brunclík

 

Fotogalerie
28 fotografií