V dalším díle Výměny manželek se představí rodina z Lázních Toušeň, kterou tvoří Iwona (37), manžel Joachym (50) a děti Patricie (10), Nikola (4) a syn Mateos (12). A právě Iwonu čeká v novém domově pořádný šok.

„Uklízím tady trochu v koupelně, protože to je strašný. To snad není možné, že by to byla ženská v domácnosti. V životě bych nedala prádlo do tak špinavého koše. To je hnus prostě, to jsem ještě nikdy v životě nezažila. Ta ženská neumí vůbec uklízet,“ stěžovala si náhradní maminka v koupelně.

A to ještě nebyla v kuchyni. „Fuj, hnus, ten nůž se lepí jako blázen. To už není jen neuklizené, ale to je bordel,“ divila se nad umaštěnými, zažloutlými a zanesenými knoflíky od sporáku. Když pak otevřela potravinovou skříň a našla plastovou nádobu s plesnivou majonézou, měla co dělat, aby se nepozvracela. „Ku*va, se pobleju!“ zakřičela a utekla z kuchyně.

Jak v rodině z Brna, kterou normálně tvoří Lenka (37), Pavel (31) a syn Eda (15), čistotná Iwona vydrží deset dní, uvidí diváci ve středu ve 20.20 na Nově.

VIDEO: Všudypřítomná špína ve Výměně manželek!

Video
Video se připravuje ...

Všudypřítomná špína ve Výměně manželek! TV Nova

Fotogalerie
29 fotografií