Před lety se Kateřina Kasanová zúčastnila Miss Junior, ale neuspěla. A v té době začala sama o sobě pochybovat. K tomu se přidaly problémy s váhou a komplexy.

"Bylo to šílené období, které naštěstí vyřešila paní doktorka, ke které jsem chodila na regresi. V podstatě je to řešení problémů z minulosti, které ve vás vyvolávají pochybnosti a odmítáte mít sama sebe ráda. Není to hypnóza, vše se provádí za vědomí. Hrozně mi to pomohlo a konečně si věřím," svěřila se Blesk.cz královna krásy, pro kterou je teď nejdůležitější udělat maturitu.

"Chci mít dodělanou školu a pak se naplno vrhnu na modeling. Dostávám hodně nabídek, ale kvůli škole některé odmítám. Spodní prádlo mi nevadí, ale nahá bych se nikdy nefotila," tvrdí Kateřina, která nechyběla na vyhlášení již devátého ročníku soutěže krásy, jejíž ředitelkou je Taťána Makarenko.

Co je regrese?

Ohlížení zpět vede k regresi, která je prvním krokem na této cestě. Regrese znamená ale současně bezděčnou introverzi tak hlubokou, jak hluboko v naší minulosti se nachází objekt vzpomínek a tím pádem i psychický obsah, endopsychický faktor. Jde o relaps do minulosti, způsobený současnou depresí.

VIDEO: Táňa Makarenko: Proč je moje Miss face úspěšnějsí než Česká Miss?

Video
Video se připravuje ...

Táňa Makarenko: Proč je moje Miss face úspěšnějsí než Česká Miss? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík