Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Pobodanou dívku (†19) pohodili u silnice. Před smrtí identifikovala své vrahy

Autor: shp - 
15. února 2018
10:33

Krvácející dívka byla pohozena na silnici poblíž San Franciska, aby zemřela. Krásná Lizette Andrea Cuesta (†19) byla pobodána agresivním párem. Ze všech sil se plazila ještě necelých sto metrů, než našla pomoc. Motoristé, kteří ji nalezli, zavolali zdravotníky. Bylo však již pozdě. Mladá kráska však přesto stačila před smrtí identifikovat své vrahy.

Jakmile spatřili motorista Richard Loadholt se svým kamarádem na silnici dlouhou krvavou stopu, zděsili se a zastavili. Našli brutálně pobodanou a ošklivě krvácející dívku, které okamžitě zavolali pomoc. Lizette Andrea byla převezena vrtulníkem do nemocnice.

Její zranění byla bohužel příliš vážná. Dívka nepřežila. Než ale vydechla naposledy, podařilo se jí identifikovat své vrahy – Daniela Grosse (19) a jeho přítelkyni Melissu Leonardo (25). Důvod jejich vraždění je však stále neznámý. Nikdo nechápe, proč na dívku zaútočili.

„Fakt, že Lizette Andrea byla tak silná a schopná přežít, aby podala výpověď, svědčí o jejím silném charakteru,“ řekl seržant Ray Kelly. Oba vrazi byli dopadeni a umístěni do vazby. Nikdo jejich čin nechápe. Na Lizette Andreu zaútočili tak lítě, že nikdo nedokázal rozeznat barvu jejích vlasů podle toho, jak byla pobodaná.

VIDEO: Dívku obviněnou z ubodání babičky pustili na svobodu

pjotri ( 15. února 2018 10:38 )

Uz jsem se bal, ze v clanku o obeti vrazdy bude chybet ono veleoblibene slovo "KRASNA". Opet jste nezklamali..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání