„Pořád jsem byla taková domácí puťka, která nechtěla nikam sama jet. Mamka mi dokonce říkala, ať jedu na rok studovat angličtinu,“ vysvětlovala v rozhovoru pro IDNES.cz Mariana s tím, že teprve poté, co získala bakalářský titul, začala o cestování přemýšlet.

„A tak jsem si ze dne na den koupila letenky a jela. Já to vlastně doteď nechápu, kde se ve mně ten nápad vzal. Bylo to takové rychlé rozhodnutí bez rozumu i odvahy,“ přiznala blondýnka, která byla ale z života v USA dost zklamaná. „Byla jsem tam hodně sama a já jsem člověk, který potřebuje mít pořád někoho u sebe a sdílet s ním ty věci, což tam nebylo možné.“

Ani na rodinu se nemohla vždycky obrátit, jelikož kvůli časovému posunu byla často v Česku už noc, když chtěla zavolat domů. „Ačkoliv jsem velký optimista a moc nebrečím, tam jsem brečela pořád,“ svěřila se Prachařová, která nejdříve bydlela v New Yorku, ale toužila hlavně po Los Angeles, kam jela poté. „Celé L. A. pro mě bylo velkým zklamáním. Oproti jiným místům, které jsem navštívila, jako San Francisco, Chicago, Grand Canyon, to bylo bohužel nejslabší,“ promluvila konečně upřímně.

Přitom na sociálních sítích se v té době dál tvářila jakoby nic. Předstírala, že je všechno v pořádku a ona si svou vysněnou cestu zcela užívá. „Z instagramových fotek to vypadalo, že všechno bylo jen krásné, což nebylo,“ přisvědčila sestra Jakuba Prachaře (34), která ale díky Instagramu našla v Americe přátele, díky nimž už se tak sama necítila.

Ovšem vazba na rodinu a domov pro ni byla i nadále přednější, a tak se po dvou měsících sbalila a vrátila se do vlasti. „Dneska vím, že tohle už nikdy neudělám. Sice to nebyl dobrý nápad, ale cítím to jako skvělou životní zkušenost. Jsem ale ráda, že jsem se naučila být sama se sebou,“ dodala pro IDNES.cz Mariana, která v Česku bude zřejmě pokračovat v rozjeté pěvecké kariéře.

VIDEO: Prachařova sestra Mariana jde v bratrových stopách: Začala zpívat!

Video
Video se připravuje ...

Prachařova sestra Mariana jde v bratrových stopách: Začala zpívat! Youtube.cz

 

Fotogalerie
46 fotografií