Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity na síti: Královna Alžběta na týdnu módy a líbánky Leoše Mareše

24. února 2018 | 06:00

Událost týdne? Rozhovor s Řepkou, do kterého vstoupila jeho partnerka Kateřina Kristelová. On naštvaně odešel. Dále tu jsou tajná svatba Leoše Mareše nebo královna Alžběta II. na londýnském fashion weeku.

Tomáš Řepka (44) a Kateřina Kristelová (38) jsou párem asi rok. Není ale týden, aby se okolo nich nevyrojil nějaký "skandál". Tentokrát to byl rozhovor pro Playtvak do pořadu Telebrity, jehož hlavním aktérem byl Řepka. Kateřina to bedlivě pozorovala ze zákulisí, a když se jí téma rozhovoru nezdálo, neváhala vstoupit. To se ale nelíbilo vedoucímu rozhovoru a Tomáše tento konflikt natolik rozhodil, že za doprovodu sprostých slov odešel. Podívejte se ve videu:

Video se připravuje ...
Skandál v televizi! Řepka utekl z rozhovoru, Kristelová chtěla ovlivnit obsah! • VIDEO: Playtvak.cz

Do slavného páru se vedle Nikol Štíbrové (31) navezli i Jakub (34) a Agáta (32) Prachařovi. V Instastories je parodovali ve filtru s psíma ušima a čumáčky a Jakub Prachař se snažil mluvit jako Kristelová. Zdá se vám to padlé na hlavu? Ano, nám taky. Rozhodně se ale můžeme těšit na další protiúder.

Londýn žil minulý týden módou a poprvé se akce London Fashion Week zúčastnila královna Alžběta II. (91). Její místo nemohlo být nikde jinde než v první řadě a hned vedle ikonické Anny Wintour (68). Královna se zúčastnila přehlídky návrháře Stephena Quinna, kterému po skončení módní show předala Cenu za britské návrhářství, která se letos udělovala poprvé.

Britská královská rodina byla minulý týden samé překvapení. Princ William (35) v rámci královských povinností navštívil společnost vyrábějící motorky a využil to k tomu, aby se na motorce projel. Motorky bývaly jeho velkou láskou, ale kvůli tomu, že se Kate (36) o svého prince bála, přestal na nich jezdit.

Tématem číslo jedna byla určitě svatba Leoše Mareše (41) a Moniky Koblížkové (36). Vzali se v tajnosti v kostele v Litomyšli a zatím je jasné jen to, že pár odletěl na líbánky do Dubaje. Doufáme, že se co nejdříve nevěsta pochlubí, jaké šaty oblékla!

Další instagramový svět celebrit najdete ve fotogalerii!

Také chystáte svatbu? Vše od účesů, svatební dekorace až po svatební menu naleznete ZDE >>>

Autor: Lucie Houdková