Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Na hasiče z Libochovic spadl strom. Kamarádi uspořádali sbírku pro rodinu

Na hasiče z Libochovic spadl strom. Kamarádi uspořádali sbírku pro rodinu (ilustrační foto).
Na hasiče z Libochovic spadl strom. Kamarádi uspořádali sbírku pro rodinu (ilustrační foto).  (Autor: HZS Praha)
Autor: ana - 
24. února 2018
07:20

Minulý týden došlo k obrovské tragédii. Dobrovolný hasič SDH Libochovice Miloš B. (†46) vyrazil spolu s kamarádem do lesa. Při řezání stromu ho však zavalil kmen. Miloš zemřel na závažná vnitřní poranění. Zůstaly po něm dvě dcery. Přátelé si tragédii nemohou připustit. Pro rodinu nyní uspořádali sbírku.

Miloš B. byl dle slov přátel zlatý člověk. Jeho okolí je z jeho ztráty zdrceno. Byl to muž, který založil Sbor dobrovolných hasičů v Libochovicích a obětoval život práci pro druhé. Mnoho let působil i jako místní starosta. Rodina tragicky zemřelého se však po jeho smrti ocitla v tíživé životní situaci. Miloš po sobě zanechal dvě dcery.

Smutný osud

Natálie B. (16) a Anička B. (3) nemají lehký život. Natálku měl hasič z předchozího vztahu a maminka se jí krátce po porodu vzdala. Do péče si ji vzala Milošova maminka. Aničku B. vychovávala po všech životních peripetiích nevlastní maminka a Milošova družka Eva.

Ta se však kvůli nynějším finančním problémům o děti může starat jen s obrovskými potížemi, a tak se přátelé zesnulého Miloše rozhodli uspořádat sbírku na pomoc pro obě dívky.

Každá koruna pomůže

Hasiči ze severních Čech jsou tragédií otřeseni. „Kdykoliv jsem potřebovala, byl tady. Známe se od dětství. A tohle mě opravdu zasáhlo. Holky budou rády za každou pomoc, proto jsme se rozhodli číslo účtu zřídit,“ řekla Lubošova partnerka Eva Bohatová. Číslo účtu je 2165553163/0800. Někteří lidé už na účet peníze posílají. 

alovecats ( 24. února 2018 09:52 )

 Tak v jeho věku i funkcích ktere zastával by mel být zabezpečený.Holky budou pobírat důchody a je zvláštní že ani jedna maminka nemá zájem o své dítě a raději je nechá otci.Ten se k veřejnosti muže chová z zcela jinak než doma.Opět penize pošlu raději potřebnější,zvířatům.

kravanebeska ( 24. února 2018 09:45 )

Ty ses vazne chudak, co kolem sebe jenom prska. Je mi te lito. Az jednou chcipnes, tak ani pes nestekne.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání