Představte si, že si budete fotit každý den svou zadnici, fotky dáte na internet a díky tomu budete vydělávat 26 tisíc dolarů, tedy zhruba 533 tisíc korun, za jeden reklamní snímek. Jak je to možné? Na Instagramu Sommer Ray sleduje 17,9 milionu lidí, kteří ji lajkují a komentují její příspěvky, a tak jsou bohaté firmy ochotny zaplatit krásce horentní sumy za to, když se vyfotí s nějakým jejich produktem. 

Dřina

Přesně tak si vydělává tato dvaadvacetiletá kráska, která má postavu, již jí závidí miliony žen po celém světě. Nejvíce hrdá je na svoje dokonale tvarované hýždě. A nejde jenom o tvar, ale i o jejich pevnost a barvu. Proto Summer tráví každý den několik hodin v posilovně, kde na svém těle tvrdě maká. A dřina se jí vyplácí.

Geny

Do kamery svůj zlatý důl, na kterém sedává, špulila i při posledním focení v Malibu. Samozřejmě že cvičením dokonalému vzhledu pomáhá, ale základ úchvatně tvarovaných půlek je v genech, a ty má české. Její maminka Shannon, která se mimochodem ve svých dvaapadesáti pyšní také dokonalou postavou, pochází totiž z bývalého Československa. Jojo, co je české, to je hezké a ženská bez pr*ele je jak týden bez neděle.

VIDEO: 5 nejlepších cviků pro krásný zadek do plavek!

Video
Video se připravuje ...

5 nejlepších cviků pro krásný zadek do plavek! Adam Balažovič

Fotogalerie
11 fotografií