Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladík (16) obviněný ze znásilnění své kamarádky: Dívku vydíral z ústavu

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: csk - 
27. února 2018
20:46

Nechutný případ znásilnění z Havlíčkova Brodu má ošklivé pokračování. Mladý delikvent obviněný ze znásilnění si nedal pokoj a svoji oběť začal vydírat.

Násilník měl podle policie svoji oběť zatáhnout za benzinovou pumpu, tam ji brutálně znásilnit a okrást o telefon. Policisté následně mladíka dopadli a zadrželi. Soudkyně ho vzápětí poslala do nápravného zařízení pro mladistvé.

Ani tato opatření s mladíkem nijak nehnula a dívku začal zastrašovat výhrůžnými telefonáty a SMS zprávami. Nutil ji, aby stáhla své obvinění. Policie mladíka následně kromě znásilnění obvinila i z vyhrožování.

Mladý násilník tak znovu stanul před soudem, který vynesl nejpřísnější možné opatření – poslal chlapce do vazby předběžného zadržení, což je prostředek, který se u mladistvých používá zcela výjimečně.

Podle informací, které přinesla TV Nova, má za sebou mladík na svůj věk již velmi pestrou kriminální minulost. Dívka je z napadení velmi otřesená a kvůli esemeskám a telefonátům má velký strach a celkově je na tom psychicky velmi špatně.

VIDEO: Nutil dívku (27) k sexu! Odsedí si 4,5 roku.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání