Herečka, která se nemůže svého prvního potomka dočkat, už nemá do porodu daleko a její postavu tvůrci nepřepsali. V tak pokročilém stadiu těhotenství už bříško prostě schovat nejde, ani kdyby se kostymérky snahou přetrhly. Sandra má však štěstí, že je jí sestra Viola natolik podobná, že mohla roli převzít. „Sestra do toho šla s tím, že bude takovou mojí zálohou, kdyby se miminko rozhodlo narodit dřív,“ komentuje poněkud netradiční situaci Černodrinská. 

Hvězda seriálu, která ztvárňuje Martinu, má opravdu velké štěstí. Takový záskok by totiž nešel provést bez velké podoby dvou sester, a bez hereckého nadání. To však ani Viole nechybí, je totiž také herečkou. Nafasovala tak pro její kariéru určitě zásadní roli. Vypadá to však, že dělala tak trochu cavyky. „Ta nabídka přišla ze sesterský lásky. Sestra říkala, abych to jistila. Já jsem si to ještě rozmýšlela, ale nakonec jsem to udělala jen kvůli ní,“ vyjádřila se Viola. 

Poté však přiznala svou nervozitu z prvního natáčecího dne. „Byla jsem strašně nervózní, ale všichni herci mi pomáhali. A nejvíc mi pomohla Sandra, která mě doprovodila na plac a všem mě představila,“ uzavírá Viola, díky níž nepřijdou diváci o svou oblíbenou postavu. 

 

Fotogalerie
25 fotografií

 

VIDEO: Reportérka Blesku Tereza Kühnelová si zahrála v Ordinaci.