Královská mladá rodinka vyrazila na charitativní akci Royal Foundation a mimo to, že všichni vypadali nejvíc spokojeně a Meghan s Kate zářily štěstím, bráchové Harry a William naznačili, jak to chodí u nich doma.

Když se totiž moderátorka večera zeptala, jestli se někdy spolu hádají, William se zasmál a zvolal, že ano. Harry ale chtěl být poněkud tajuplnější. „Už je to vyřešené? Vlastně ani nevím,“ usmál se na publikum v sále.

„Myslím si, že je dobré, že máme celkem jiné osobnosti, ale stejné zapálení. Máme celkem jiné názory, ale dohromady to funguje dobře. Pracovat spolu jako rodina je výzvou, a i když se teď všichni smějí, všichni ví, o čem mluvím. Ale do konce života jsme propojení,“ vysvětlil náročnou situaci, kterou musí balancovat celá početná královská rodina dohromady, aby vše šlo jako hodinky.

Do královské rodiny se v květnu přidá i bývalá herečka Meghan Markle, která se před pár měsíci s princem Harrym zasnoubila a kvůli sňatku se vzdala své herecké kariéry. Uvidíme, jak bude v královském prostředí a s novými příbuznými fungovat ona.

VŠE O SVATBĚ PRINCE HARRYHO A MEGHAN MARKLE NAJDETE ZDE!

Fotogalerie
52 fotografií