Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ruský Jack Rozparovač dopaden: Desítky rozřezaných prostitutek, další přibývají

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ana - 
2. března 2018
11:24

Perfektní manžel, skvělý policista, ale také brutální vrah praktikující satanismus. „Nejsem medvídek Pú, ale také nejsem zrůda,“ hájil se u soudu muž, který v Rusku od roku 1998 znásilňoval, vraždil a své oběti rozřezával.

Jevgenij Chuplinsky (53) své oběti znásilnil, uškrtil a rozřezal. Části těl pohřbíval po celém Rusku, nejčastěji však u sibiřského města Novosibirsk. Aby zmátl vyšetřovatele, do těla obětí vyřezával satanistické značky. Mnoho částí těl poházel na viditelných místech, jako byly silnice a skládky.

„Spřátelil se s ženami, požádal je, aby s ním strávili čas, odvezl je na vzdálená místa a zabil je,“ řekl státní zástupce. Mnoho obětí rovněž okrádal o cennosti.

Manželka o ničem nevěděla

Manželka Věra je oblíbená zubařka. O dvojím životě svého manžela, který mnoho let pracoval jako policista, netušila. Po odhalení ruského rozparovače se jí i celé rodině zhroutil svět.

K jeho dopadení pomohla až moderní doba. V době, kdy policisté začali odebírat DNA, byla totiž shoda jen velmi malá. Moderní přístroje však dokázaly určit přesnější shodu. Stopa vedla právě k Chuplinskému, kterého před měsícem zadrželi.

Chlupinsky se po dopadení přiznal, avšak při vyšetřování otočil. „Spával jsem s prostitutkami, moje sperma mohlo být v mrtvé ženě,“ řekl Jevgenij. Tento argument však neprošel.

Trest padne již brzy

Trest by měl padnout ještě tento měsíc. Kolik má vrah obětí na svém kontě doopravdy, je stále předmětem vyšetřování. Oficiálně je souzen za devatenáct vražd. Ve skutečnosti jich však může být mnohem více. Ruský státní zástupce požádal o doživotí v trestanecké kolonii.

Monikay ( 2. března 2018 12:44 )

Vůbec to není zrůda, jen netvor

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání