Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Michal Foret: Když jsem zjistil, že čekáme holku, musel jsem to den rozdýchávat

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/bpž
9. března 2018 | 06:00

Michal Foret (31) je zpěvák, který soutěžil v roce 2005 v pořadu Česko hledá SuperStar. Nyní ho můžete vidět v divadle v muzikálu Mamma Mia!. Doma má roční dcerku Liu, a jak to tak bývá, holčička má tatínka úplně omotaného kolem prstu. Když cvičí, nesmí u toho chybět a táta s ní dělá pěkné psí kusy!

„Mé ženě se to moc nelíbí, když mi dcera asistuje při cvičení, protože jí kolikrát házím dva metry nad zemí,“ přiznal se zpěvák Michal Foret. Dcera si ho prý omotala kolem prstu okamžitě, během prvních osmi sekund, co se na ni podíval. Přitom když zjistil, že nečeká syna, bylo to velké zklamání, které musel překousnout.

„Jsem jedináček a vždycky jsem chtěl bráchu, takže když jsem zjistil, že čekáme, tak jsem okamžitě na bříško mluvil v mužském rodě, holku jsem si vůbec nepřipouštěl. Když nám ve čtvrtém měsíci ukázali na ultrazvuku fotku jako z Playboye, kde nebylo pochyb, že je to holka, tak mi spadly koutky. Den jsem to rozdýchával,“ přiznal zpěvák. Po chlapci touží stále, ale dceru by neměnil!