Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

6 trapasů Českých lvů: Opilí hosté pod schody, trucující reportér, kolapsy a film, který nikdo neviděl

/
  • Loňské skandály na Českých lvech!
    10. března 2018 ● 05:31

    Předávání hereckých cen Český lev se každoročně neobejde bez skandálů a jiných trapasů. Loni se jich odehrálo hned několik a hlavní roli hrál alkohol. Na mejdan, který se zvrhl po vyhlášení výsledků, pražské Rudolfinum jen tak nezapomene. Pojďme si ještě před letošními Lvy loňské eskapády připomenout.

  • 1.

    Filmový kritik zpražil Českého lva: Byla to reklama na Masaryka!

    Snímek Masaryk s Karlem Rodenem v hlavní roli si z galavečera Českého lva odnesl 12 sošek. A to je více než šokující pro filmové kritiky. Životopisné drama totiž nešlo ani do kina, filmový kritik Pavel Sladký celý slavnostní večer považuje za pouhou reklamu na tento film.

    „Nepředpokládal jsem to. Předpokládal jsem, že se akademie tak zhruba v polovině případů přikloní k jiným filmům a rozdělí ceny tak nějak napůl mezi Masaryka a ty další tituly. Je ale možné, že někteří akademici například snímek Anthropoid nepovažovali za dostatečně český, a tak právě proto šly takřka všechny ceny Masarykovi,“ řekl v rozhovoru pro Radiožurnál filmový kritik Pavel Sladký.

    Filmový kritik Pavel Sladký zpražil film Masaryk na Českém lvu.
    Autor: archiv FDB, Marek Pátek, Pavel Machan, Martin Hykl

     

  • 2.

    Kolaps na večírku! Pro Bartoškovu manželku přijela záchranka!

    Na loňský večírek Českého lva přijela záchranka! Manželce Jiřího Bartošky Andree se totiž udělalo špatně a zkolabovala.

    Podle hostů večírku zdravotníci Andreu Bartoškovou vyvedli zadním vchodem. „Pravděpodobně se jí udělalo špatně z vydýchaného vzduchu,“ popsal situaci zdroj deníku Blesk.

    Do Rudolfina okamžitě přijela záchranná služba. Bartoškovu ženu ale překvapivě neodvezli sanitkou. Odmítla to. Z večírku ji záchranáři odvedli bočním vchodem tak, aby nevyvolali příliš pozornosti. 

    Andreu pak odvezli do Fakultní nemocnice Motol, kde se nechala vyšetřit. Bartoška na ni čekal před vchodem, kouřil jednu cigaretu za druhou, a když manželka s úsměvem na tváři vyšla, odjeli domů.

    Jiří Bartoška si odvezl manželku Andreu do nemocnice poté, co zkolabovala.
    Autor: Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl

     

  • 3.

    Syn rabína Sidona: Takhle se proléval, než se skácel opilý na zem!

    Syn rabína Karola Sidona (71) Daniel (30) se na loňských Českých lvech společensky unavil, a jak sám sdělil Blesku, na afterparty už nedošel. Skončil totiž ležící pod schody Rudolfina. Co těžkopádnému konci na chodníku předcházelo?

    Dany, jak ho nazývají jeho známí a kamarádi, si nechal nalévat alkoholický mok přímo z lahve do úst, až měl úplně mokrou košili a pod ním se na podlaze Rudolfina vytvořila kaluž. 

    To, že jsou bublinky zrádné, se už ví dávno. A Daniel jejich sílu pocítil také. A to přímo na chodníku před Rudolfinem, kde se zhroutil obličejem k zemi – a nebyl schopen stát na vlastních nohách. Nakonec ho museli kamarádi zvednout a odvléct pryč.

    Syn Karola Sidona se nezřízeně opil na Českých lvech.
    Autor: Pavel Machan

     

  • 4.

    Rozjetý mejdan na Lvech: Opilí lidé se váleli na chodníku a padali obličejem ze schodů

    Rabínův syn Daniel Sidon nebyl zdaleka jediný, kdo to na Českých lvech přehnal s alkoholem. Hosté si totiž udělali tak divoký mejdan, jaký si pražské Rudolfinum nepamatuje. Někteří se zřídili tak, že nemohli ani chodit. Váleli se po chodníku, měli bezvládné nohy, a jedna slečna dokonce upadla obličejem k zemi ze schodů.

    Jistého mladíka museli kamarádi táhnout, nakonec se jim vysmekl a upadl na zem. Jiná dívka zase seděla na schodech, ale ani tak neudržela rovnováhu a skácela se k zemi tak, že se obličejem přitiskla k chodníku. Další dívka sebou také sekla na zem a jen nechápavě zírala, kde to je. Pod schody si ustlal také muž, kterému se zapletly nohy.

    Opilí lidé se po večírku na Českých lvech váleli na zemi a padali jako hrušky.
    Autor: Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl

     

  • 5.

    Josef Klíma nesměl na České lvy: Největší urážka v mém životě!

    Za roky práce s ním zametli jako s hadrem. Scenárista a uznávaný reportér Josef Klíma (65) letos chyběl na udílení cen Český lev. Nedali mu lístky a Klíma to považuje za největší urážku v životě.

    Dlouholetý člen České filmové a televizní akademie se opozdil s placením ročního příspěvku 200 korun. Tento »hřích« se autorovi seriálů Expozitura a Atentát a například filmu Nahota na prodej pořádně vymstil. Následoval totiž tvrdý trest.

    „Ano, lístky jsem nedostal, protože jsem pozdě zaplatil příspěvek,“ potvrdil informaci Blesku sám Klíma. „Teď se trochu cítím jako v dávných dobách, kdy někdo jednou nezaplatil ROH, a proto nedostal na Vánoce kolekci,“ dodal.

    Scenárista Josef Klíma nedostal vstupenky na Českého lva.
    Autor: Alexandr Malachovský, David Malík a archiv Blesku

     

  • 6.

    Nestyda Táňa Vilhelmová: V přímém přenosu ukázala víc, než chtěla!

    V dlouhých bílých šatech vypadala tak jemně. Ale jen do chvíle, než vstoupila na pódium, kde předávala jednu z cen Český lev. Herečka Tatiana Vilhelmová (38) během chůze odhalila nejenom celou nohu, ale skoro i rozkrok!

    Jednoduché bílé šaty měly totiž dost vysoký rozparek, který při chůzi odhaloval celou nohu. A stačilo málo a odhalil by toho ještě víc!

    Vysoký rozparek ukázal víc, než asi Táňa chtěla.
    Autor: Martin Hykl, Pavel Machan

    Fotogalerie
    73 fotografií

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 28

zden.kos@seznam.cz: Tu noc padaly,hořely hvězdy. ..

(10. 03. 2020 06:52)

marlen52: to zas bylo v alejích nablito

(12. 03. 2018 15:24)

panchovilla: Celý Český Lev je jeden velký trapas-jak filmy,tak uvádění a to že tam někdo vyvádí je jen špička ledovce Oslava neomarxistické demence,by mě zajímalo,kolik peněz na tenhle tyjátr šlo z televizních poplatků.

(11. 03. 2018 08:59)

Cnerolka:

(10. 03. 2018 21:11)

havran2: Český film už nebude nikdy,co byl kdysi ! ! !

(10. 03. 2018 18:55)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy