Gustav Bubník musel pro Divadlo Na Perštýně najít nového majitele. „Omlouváme se vám, ale vzhledem k aktuální ekonomické situaci společnosti Zentarena s.r.o., bývalého provozovatele Divadla Na Perštýně, a z rozhodnutí nového majitele této společnosti, není možné dnes provádět hotovostní platby na pokladně DNP,“ stojí na oficiálních stránkách divadla. 

Herec se odmítl k čemukoliv vyjádřit, ale kvůli potížím v posledních měsících musel zrušit domluvená představení, peníze za lístky ale už nevrací.

Informace tom, jak budou divákům uhrazeny vstupenky, se podle vyvěšené zprávy diváci dozvědí v e-mailu ředitele divadla Gustava Bubníka, ten si ale s odpovídáním dává načas.

„Taky mi není zcela jasná dohledatelnost nákupu vstupenky přes mail. Ačkoli jsme reagovali na výzvu a napsali dopis panu Bubníkovi, zatím žádná odpověď. Velice nevěrohodné,“ zlobí se jeden z diváků.

Co bude nyní s divadlem, je otázkou. Představení na březen ale ještě teď nejdou ani rezervovat.

Bubník se jako principál už roky potýká s finančními potížemi. Podle centrální evidence dlužníků čelí 17 exekucím a má dluhy v celkové výši 4 473 426 korun.

Fotogalerie
9 fotografií