Vše začalo jedinou fotografií na Instagramu. Patrasová se zřejmě spletla a zveřejnila snímek, na němž vůbec nevypadá dobře. Naopak je unavená, nenalíčená a oteklá. Za pár hodin ostatně fotku smazala. Jenže mezitím už si ji všichni stačili prohlédnout.

Včetně jejího manžela Felixe, který si při pohledu na fotku klepal na čelo. „Moje žena má problém! A myslím, že každý, kdo se na Dádu a její fotku, co dává na sociální sítě, podívá, tak mu to dojde,“ okomentoval to pro Aha! Slováček.

Ten by si prý podle svých slov přál, aby se jeho choť měla stejně dobře jako on. „Jsem po boku své partnerky Lucie velmi šťastný. Lidi mi hodně říkají, že jsem díky ní omládl, a dokonce se i prý více usmívám,“ radoval se Felix a zářil jako sluníčko.

Výhod má prý jeho soužití s výtvarnicí Gelemovou hned několik. „Není to pouze o tom, že je to mladší žena, ale také o její energii. Lucie má neskutečný rozhled. Hodně si povídáme třeba o umění nebo problémech, které mne zrovna tíží. Je skvělé mít ji po svém boku jako partnerku,“ dodal nadšeně muzikant. 

VIDEO:  Felix Slováček: O 40 let mladší Lucie mu něžně olizovala a hladila plešku!

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček: O 40 let mladší Lucie mu něžně olizovala a hladila plešku! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
43 fotografií