Vítězka čtvrté řady show Tvoje tvář má známý hlas se na sociální síti pochlubila fotkou s malým dítětem. Opravdu ale není tak rychlá, že by už měla vlastní. Miminko měla svěřené jen na hlídání, jelikož je jeho teta.

Jelikož péče o dítě ale není nic snadného, pořádně to Bereniku zmohlo. „Tak nevím, jestli jsem víc unavená já, nebo to dítě,“ napsala k fotce, na které si ona i děťátko hoví v posteli.

„Hlídáníčko, krmeníčko. Jo, byli jsme i na baby józe. Takže vy tvrdíte, že se to mateřství dá přežít, jo?“ dělala si legraci herečka. „Respekt všem miminovým lidem,“ dodala. Zkušenosti měla zatím spíše s o něco staršími dětmi, jelikož svému manželovi Pavlu Čechákovi (42) pomáhala s péčí o jeho syny – Františka (12) a Cyrila (9), které má s bývalou ženou Táňou Vilhelmovou (39).

V loňském roce se ale manželé rozešli a Kohoutová je teď sama. Občas své fanoušky na Instagramu ale ráda dráždí fotkami, které jako by tvrdily opak. Třeba v prosinci jim ukazovala krásný prsten a tvářila se u toho, jako by ji snad čekaly další vdavky.

VIDEO: Spisovatelka Irena Obermannová je víc sexy než její dcera Berenika!

Video
Video se připravuje ...

Spisovatelka Irena Obermannová je víc sexy než její dcera Berenika! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií