Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Svatba Harryho a Meghan se kvapem blíží: Seznam věcí, které musí stihnout!

/
  • Co ještě musí Meghan a Harry do svatby stihnout?
    12. března 2018 ● 15:38

    Velký den britské královské rodiny se blíží. 19. května se bude princ Harry (33) ženit s bývalou herečkou Meghan Markle (36) a bude to velká sláva. Čas ale nezastavíme. Co všechno ještě musí zamilovaný páreček stihnout, než si řeknou své ano?

  • 1.

    Naplánovat svatební cestu

    Velkou otázkou je, kam se novomanželé vydají na svatební cestu? Jelikož se o detailech svatby příliš nemluví, neví se, kam se pár vydá. Možná by mohli zamířit do Afriky, která je pro Harryho i Meghan osudovým místem. Velké šance má také Karibik a nebo Meghanina milovaná Itálie.

    Charita World Vision, její tváří byla mezi jinými také herečka Meghan Markle a snoubenka prince Harryho, čelí sexuálnímu skandálu
    Autor: Reprofoto Youtube.com

  • 2.

    Doladit svatební šaty

    Další otázkou, kterou veřejnost řeší, je návrhářka, která ušila pro Meghan svatební šaty. Mluví se o šatech z dílen návrhářek Erdem Moralioglu, Sarah Burton, která navrhla šaty pro Kate, nebo slavná Vera Wang.

    První návrhy svatebních šatů Meghan Markle
    Autor: profimedia.cz

  • 3.

    Zařídit víza a občanství

    Když chcete žít dlouhodobě v Británii, měli byste mít podle zákona víza. A o ta by měla zažádat i Meghan Markle, jelikož má občanství kanadské. Vyřízení však trvá i tři měsíce. Nicméně jelikož je to prominentní osoba, mohou jí úřady udělat víza na počkání. Zaplatí za to sumu mezi 30-50 tisíci korunami. A co se týče občanství, bude záležet pouze na ní, jestli ho přijme nebo bude chtít nadále zůstat Kanaďankou.

    Princ Harry s Meghan Markle ve Skotsku.
    Autor: Reuters

  • 4.

    Odeslat pozvánky na svatbu

    I když je princ Harry také synem následníka britského trůnu jako princ William, jeho svatba nebude tolik narvaná lidmi. Zatímco princ William měl skoro 2000 hostů, Harry má seznam o 800 jménech. Ještě ale prý není konečný. Prý dorazí například tenistka Serena Williams nebo Spice girls.

    Na téhle fotce Harry vykouzlil jeden z prvních úsměvů po smrti mámy. Vznikla 63 dnů (=9 týdnů) po Dianině bouračce v Paříži...
    Autor: profimedia.cz

  • 5.

    Napsat svatební řeč

    Meghan není rebelkou pouze, co se týče stylu oblékání. Rozhodla se, že si svatební řeč napíše sama, což je ve světě královských tradic opravdu nevídané. Svůj projev odrecituje na recepci po obřadu.

    Oficiální zásnubní fotografie prince Harryho a Meghan Markle
    Autor: Reuters

  • 6.

    Naučit se být princeznou

    Přivdat se do královské rodiny není jen tak a Meghan by o tom už teď mohla vyprávět. Nejde jenom o to, že má kořeny až v Africe. Navíc je už jednou rozvedená, je o tři roky starší než princ Harry a navíc natočila za svoji hereckou kariéru mnoho erotických scén, které se staly hitem internetu. Meghan se ale snaží držet krok. Svoji kariéru herečky pověsila na hřebík a zrušila si účty na sociálních sítích.

    Meghan Markle při postelové scéně.
    Autor: Profimedia.cz

  • 7.

    Dohnat resty

    Aby byl vstup do královské rodiny úplný, musela se Meghan nechat pokřtít a nevyhla se ani biřmování. Mulatka Meghan Markle byla pokřtěna v Královské kapli během velmi uzavřeného a soukromého obřadu. Ten trval 45 minut a kromě americké herečky byl přítomen její snoubenec princ Harryprinc Charles a vévodkyně z Cornwellu Camilla. 

    VŠE O SVATBĚ PRINCE HARRYHO A MEGHAN MARKLE NAJDETE ZDE!

    Co ještě musí Meghan a Harry do svatby stihnout?
    Autor: profimedia.cz

    Vše o svatbě prince Harryho a Meghan čtěte zde >>>

    Fotogalerie
    105 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

soorry: Pošleme tam lá´du Hrušku, ten to zařídí po svěm a svatba bude rychle a levně.

(13. 03. 2018 10:25)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy