Totálně opilý muž si ustlal na chodníku v Pražské ulici nedaleko centra města. „Zapáchal alkoholem a kvůli silné opilosti také nezvládal ani chůzi po svých. Když se pokusil vstát ze země, opakovaně padal zpět,“ popsala mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Na strážníky se obořil, aby mu dali pokoj a nechali ho spát. „Dechovou zkoušku na zjištění alkoholu v dechu, k jejímuž provedení byl hlídkou vyzván, odmítl,“ řekla Pužmanová. Strážníci na místo přivolali kolegy s vozidlem určeným pro převoz podnapilých osob, naložili ho do něj a odvezli k vystřízlivění na záchytku.

Tam skončila i hlučná Slovenka, která si za místo pro vyspání se z pořádné »opice« vybrala vchod do haly autobusového nádraží v Husově ulici. „Nebyla schopna se sama postavit na nohy a byla značně promočená od deště.  Vedle ní našli ještě strážníci poloprázdnou láhev vodky,“ popsala Pužmanová.

K další opilé museli strážníci přivolat záchranáře. Žena si ustlala u zadního vchodu do prodejny v ulici U Prazdroje. „Podle oznamovatele ležela již na místě delší dobu a dávivými zvuky, které vydávala, pohoršovala procházející zákazníky,“ popsala Pužmanová s tím, že ženu již strážníci znali z minula.

„Přiznala se, že to poněkud dost přehnala s pitím alkoholu. Kvůli bolestem břicha, na které si stěžovala, byla přivolána záchranka,“ doplnila Pužmanová. Než sanitka přijela, strážníci s opilou komunikovali, aby ji udrželi v bdělém stavu. Záchranáři ji pak převezli do nemocnice.

VIDEO: Agresivní opilá žena v Praze.

Video
Video se připravuje ...

Pražské strážníky zaměstnala opilá agresivní žena. MP Praha

 

Fotogalerie
5 fotografií