Policie ČR má k dispozici záznamy z 19. září 2017, podle kterých je zřejmé, že v bance, z níž byla provedena platba za sexuální inzeráty, byli partneři Kateřina Kristelová a Tomáš Řepka spolu.

„Dle poskytnutého kamerového záznamu byli při placení inzerátu jednoznačně ustanoveni podezřelý Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová, kdy Kristelová drží v ruce mobilní telefon a dává pokladníkovi pokyny k platbě. Řepka následně poplatek uhradí bankovkami 2 x 500 Kč, 1 x 200 Kč a mincí 10 Kč. Po platbě byl inzerát dne 19. 9. 2017 v 10:46 hod. zveřejněn na stránkách,“ stojí v usnesení o zahájení trestního řízení.

Řepka se stále brání, že je to celé nesmysl a svou lásku Kateřinu chce z problému úplně vysekat. I za cenu, že celou vinu vezme na sebe. „Trestní stíhání na nás nebylo uvaleno. A hlavně, Kačka v tom nehraje absolutně žádnou roli. Kačky se to netýká. Ano, na záznamech sice je, ale netýká se jí to. Jsme partneři a chodíme všude spolu,“ řekl Blesk.cz Tomáš.

Také ona se od celé záležitosti distancuje. „Spojujete mě s událostí, se kterou nemám nic společného. A že jsem vidět na kamerách? Já si můžu chodit, kde chci. Jsem Tomášova partnerka, tak chodíme spolu. Ale s tou věcí nemám nic společného,“ oznámila nám.

Policie má ale jasno, vede je jako dva hlavní podezřelé. „Mohu potvrdit, že prověřujeme podezření ze spáchání trestného činu poškozování cizích práv,“ řekla Blesk.cz mluvčí brněnské policie Andrea Cejnková. V případě prokázání viny hrozí oběma až dva roky vězení.

VIDEO: Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! 

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
41 fotografií