"Jsem přesvědčená, že strůjcem všeho je Kateřina Kristelová, protože Tomáš by vymyšlení takovéto konstrukce nebyl schopen,“ napsala modelka rozhořčeně Blesku. „Je manipulován a ovlivňován svou současnou přítelkyní. Žila jsem s ním skoro osm let a troufnu si říct, že ho znám velmi dobře. Nikdy nebyl zastáncem a příznivcem žádných sociálních sítí, počítač nikdy neovládal a nepoužíval,“ argumentovala Vlaďka. „Nevím, čím jsem si zasloužila takovou pozornost jeho partnerky, že má neustále potřebu mě řešit a hlavně mi ubližovat,“ dodala Erbová.

A jak se ukázalo, policie jí dala za pravdu. Dne 5. března jim sdělila obvinění oběma. „Vzhledem k tomu, že prověřováním zjištěné a odůvodněné skutečnosti nasvědčují tomu, že byl spáchán trestný čin a že ho spáchaly určité osoby, policejní orgán rozhodl o zahájení trestního stíhání Tomáše Řepky a Kateřiny Kristelové,“ stojí v usnesení, jež má Blesk k dispozici.

Kateřina Kristelová se snažila od celé záležitosti distancovat a Tomáš Řepka byl odhodlaný vzít veškerou vinu na sebe, ale policie se drží důkazů. Za spáchání trestního činu poškození cizích práv, za což jim může hrozit až dva roky ve vězení, je obvinila oba. 

Video
Video se připravuje ...

Erbová vs Řepka a Kristelová Tereza Kühnelová

Fotogalerie
37 fotografií