Federico Franchi se proslavil pod svým aliasem Zenith jako DJ a producent, který pomohl etablovat světovou hardstyle scénu. Hrál na prvních edicích kultovní hardstyle párty Qlimax, dále vystoupil na akcích jako Q-Base, DefQon.1, Ground Zero nebo Decibel.

Mezi jeho nejznámější hudební počiny patří tracky Zenith vs. Avex - I'm Your DJ, ZX aka Zenith & Avex – Scream nebo Zenith & Dana - Victims Of Hardstyle. Za svou kariéru spolupracoval se jmény jako Technoboy, Zatox, Tatanka nebo Dana. Byli to právě hudebníci, kteří informovali svět o jeho smrti.

Ciao, Federico. Ty hudební génie, ty pionýre tvrdých stylů. Odpočívej v pokoji, Zenithe,“ napsal na svém Facebooku Technoboy. „To nemůže být pravda, ale je. Zůstaneš s námi navždy. Odpočívej v pokoji,“ smutnil na Facebooku DJ Davide Sonar.  Federico Franchi však nebyl jen hardstyle DJem.

Pod svým občanským jménem produkoval a hrál i electro house. Jeho hit Cream se stal nesmrtelným na EDM scéně. Většina posluchačů zná jeho novodobou předělávku Tujamo & Danny Avila – Cream. Pro hudební svět a konkrétně elektronickou scénu tak jde o opravdovou ztrátu.

Veřejnost se nyní ptá: Proč Federico Franchi zemřel? Příčina smrti nebyla oficiálně zveřejněna a všichni se ptají, co se stalo. 43 let je příliš nízký věk na přirozenou smrt. Podle italské mutace DJ Magu, která se odvolává na svůj zdroj, stojí za smrtí hudebníka infarkt. Pro milovníky hardstylu je však nad nebe jasné, že Zenith nebude nikdy zapomenut.