Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Učitelka přiznala: Svému žákovi (14) jsem porodila dítě!

Autor: ana - 
27. března 2018
16:52

Bývalá učitelka ze střední školy v Clevelandu v Ohiu Laura Lynn Crossová (37) má pořádný malér. Před pár lety porodila dítě, které má se svým žákem. Studenta navíc měla v pěstounské péči. Soud rozhodne, co bude dál. Odsouzená má být 24. května. V chládku si kvůli zvrácenému vztahu může posedět mnoho let. Lidé z okolí jsou znechuceni.

Laura se poprvé se svým studentem potkala na hodinách angličtiny. Mladíkovi nabídla, že ho ve svém bazénu naučí pořádně plavat. Po pár týdnech požádala zákonné zástupce o možnost pěstounské péče. Mladík totiž nepocházel z dobrých poměrů a měl být odebrán rodičům do dětského domova.

Plnohodnotný vztah?

Od roku 2012 do roku 2016 spolu měl „pár“ několikrát sex. Sociální sítě mladé učitelky se plnily snímky, na kterých se s mladíkem ráda ukazovala.  Z prazvláštního vztahu studenta s nevlastní matkou a učitelkou v jednom, vzešlo dítě. „Plodu lásky“ jsou dnes již čtyři roky.  

Studentův otec údajně vznesl podezření již v roce 2012. Tehdy jeho výtky nikdo nebral v potaz. Později však policie začala zvláštní páreček přece jen vyšetřovat. Případ se u soudu táhne již od roku 2016. Tehdy však mladík zapíral. Popřel, že by on a jeho učitelka udržovali sexuální vztah. Tíha důkazů však pár odhalila a mladík se přiznal.

V nedávném rozhovoru pro zpravodajskou stanici v Clevelandu v Ohiu se otec studenta svěřil, že je připravený se o dítě postarat. Soud během následujících dvou měsíců teprve rozhodne, co se stane s chlípnou učitelkou a jejím dítětem.

..krakonos500 ( 27. března 2018 23:04 )

#MeToo

Monikay ( 27. března 2018 17:49 )

Tak otec by měl spíš mlčet, když mu byl odebrán do dětského domova. Není to vše legální, to je jasné. V minulosti už byli tito mladíci voděni do bordelu, aby se zaučili....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání