Byla jsem celou dobu unavená, což normálně nejsem já. Lidé si začali myslet, že jsem začala silně pít, abych se dostala do role,“ řekla Emily Daily Mailu. „Nemyslím si, že jsem hrála někdy někoho, kdo je na tak temném místě, kdo je opravdu na dně,“ dodala herečka.

Ale nebylo to rolí, že jsem měla takové obtíže. Co tehdy nikdo nevěděl, bylo, že jsem očekávala druhé dítě. Byla jsem ale odhodlaná to utajit, aby si nikdo nemyslel, že těhotenství používám jako výmluvu,“ pokračuje Blunt. Přesto svoje tajemství jednomu kolegovi svěřila.

Šlo o Justina  Therouxe – odloučeného manžela Jennifer Aniston, který hrál ve snímku jejího někdejšího muže Toma. „Řekl mi: Hrála jsi těžké role předtím – bojovala jsi s vetřelci v Na hraně zítřka, co je s tebou? Jsi těhotná nebo něco jiného?,“ vzpomíná Blunt na okamžik prozrazení.

Řekla jsem mu: Popravdě ano, jsem, ale neříkej to nikomu. Nakonec jsem to musela říct i režisérovi Tatu Taylorovi. Když jsme natáčeli scénu ve vaně, musela jsem mu říct, že to musíme udělat zezadu. Když se mě zeptal proč, ukázala jsem mu rostoucí těhotenské bříško a řekla: Kvůli tomuhle,“ uzavřela herečka své vyprávění.

Fotogalerie
29 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Trailer k filmu Dívka ve vlaku Freeman Ent.