Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Mami, žiješ? Šokující video natočila dcerka zfetované ženy kolabující za volantem

Video se připravuje ...
5. dubna 2018
10:51

Z těchto záběrů se musí každému rodiči svírat hrdlo. Viditelně těžce zfetovaná matka ze Spojených států se snaží odjet se zaparkovaným vozem, ve kterém sedí její dvě malé dcerky. Je však natolik pod vlivem drog, že je to pro ni nadlidský úkol.

Video, které natočila jedna z dcerek, bylo pořízeno neznámo kde v USA. Svět záběry spatřil poté, co byl záznam nahrán na portál liveleak.com. Matka je viditelně pod vlivem nějaké silné drogy, dost možná jde o nitrožilně aplikovaný heroin.

Ženě dělá problém zůstat vzhůru, i když má za chvíli řídit vůz s dětmi. „Jsem připravená,“ říká jedna z dcerek a matce strká do ruky klíče od auta. Ta má ale viditelně problém si i zapnout bezpečnostní pás, natož strčit klíčky do zapalování.

Žiješ?,“ ptá se dcerka poté, co její matka opakovaně ztratila vědomí. „Jsem unavená,“ odpovídá jí žena a další slova jsou těžce srozumitelná. Jasné je však to, že své dceři vysvětluje, jak je být těžké single matkou.

Následně dodává, že ji opustil přítel a zbytku již rozumět není vůbec. Vypadá to však, že s vozem zfetovaná žena vůbec nevyjela, protože pod vlivem drog odpadla. Další osud matky a jejích dcer není znám.

Zdeněk Kopečný ( 6. dubna 2018 13:22 )

I my jsme vzorem, jsme prý dokonce šestou nejbezpečnější zemí světa . Viz přeplněné věznice.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání