Herec Arnold Schwarzenegger zažívá těžké časy. Před pár dny podstoupil komplikovanou operaci srdce. Poté, co se probudil k životu, informoval o svém zdravotním stavu na sociální síti. „Je to pravda, jsem zpátky! Spal jsem a očekával jsem, že se probudím s malým řezem a probudím se s velkým - ale hádej co? Vzbudil jsem se a to je něco, za co jsem vděčný. Děkuji lékařům a zdravotním sestrám. A děkuji za laskavé zprávy od vás všech,“ sdělil na sociální síti. 

O jeho zdravotní stav se zajímají samozřejmě i jeho kolegové z branže. Třeba Sylvester Stallone (71), se kterým Arnold několikrát hrál ve filmech, se o svého kolegu nebojí a věří, že se vrátí silnější, jak informoval webový portál TMZ. 

Není to ale jediná rána v jeho životě, se kterou se nyní musí vypořádat. Podle oficiálních zdrojů mu v úterý zemřela blízká osoba, kterou zná řadu let – Bonnie Reissová, která v poslední době působila jako globální ředitelka institutu právě Arnolda Schwarzeneggera. Bonnie měla rakovinu, boj s nemocí bohužel prohrála.  

Operaci srdce Arnold podstoupil už v roce 1997, údajně problémy se srdcem nemají žádnou souvislost s tím, že užíval herec steroidy. Arnoldovi držíme palce a přejeme mu hodně sil!

Fotogalerie
17 fotografií