Falešnou stránku nazvanou 13. komnata Vladimíry z Mostu založila neznámá osoba. „O stránkách vím a minulý týden jsem byla podat trestní oznámení na neznámého pachatele,“ řekla Blesk.cz Erbová, která si nicméně o administrátorovi, jež stránku založil, myslí své.

Všechno jsou to události posledních měsíců. Žádné podobné útoky vůči mé osobě se neděly ani za mého prvního a druhého manželství, ani po rozvodech. Už to samo o sobě je zvláštní. Nebudu nikoho osočovat, ani jmenovat. Mám samozřejmě svůj názor, ale jsem přesvědčena, že Policie České republiky celou věc prošetří, popř. vznese obvinění na základě důkazů,“ svěřila se nám Vlaďka, která kvůli útokům pravidelně dochází k terapeutovi.

Na stránkách jsou vypsány údajné detaily z modelčina života, tedy z úst správce tohoto falešného profilu. Urážkami se nešetří, stejně tak jako tvrzeními o zanedbané péči o její dvě děti, o nočních toulkách s milenci, dokonce i o nové "oběti", rapperovi Rytmusovi, jenž se před pár dny rozešel s Darou Rolins.

 

Nechutné útoky na Vlaďku Erbovou na falešném profilu sociální sítě.
Autor: Facebook

 

Nechutné útoky na Vlaďku Erbovou na falešném profilu sociální sítě.
Autor: Facebook

 

Nechutné útoky na Vlaďku Erbovou na falešném profilu sociální sítě.
Autor: Facebook

Snahou administrátora nebo administrátorky této stránky je opět poškození mého mediálního obrazu, a abych vypadala nejen před veřejností, ale i před potencionálními obchodními partnery jako ta nejhorší matka a obecně člověk s pochybnou pověstí.  Já se ale nenechám nějakou třetí osobou zastrašovat nebo ovlivňovat. Mám naštěstí zdravé, spokojené děti, milujícího partnera, přátele a rodinu. A protože si opravdu nemyslím, že by podobné útoky měly komukoliv procházet, předala jsem celou věc policii a své právní zástupkyni,“ dodala modelka.

V příspěvcích není zmíněna jen Vlaďka Erbová, ale také její první manžel Zdeněk Bahenský (32). "Vím o tom, ale ještě jsem to nečetl. Co vám mám říct, má to těžké, ale mě už se to netýká. My jsme od sebe už asi deset let a já žiji přítomností. Naše manželství trvalo dva roky a mělo důvod, proč jsme se rozvedli. Byli jsme spolu krátce a já jsem byl většinu toho času v zahraničí, takže na ni nemám žádný názor, teď po těch letech. Já jsem spokojený ve vztahu, který mám, a tohle neřeším," řekl Blesk.cz Vladčin exmanžel Zdeněk Bahenský. Jediné, co ho mrzí, je to, že takové statusy a příspěvky na sociální síti už může číst jejich dvanáctiletá dcera Viktoria.

VIDEO: Sexuální útok na Erbovou: Řepka Kristelovou brání, policie má ale jasno!

Video
Video se připravuje ...

Sexuální útok na Erbovou: Řepka Kristelovou brání, policie má ale jasno! Tereza Kühnelová

Fotogalerie
35 fotografií

Všechno jsou to události posledních měsíců. Žádné podobné útoky vůči mé osobě se neděly ani za mého prvního a druhého manželství, ani po rozvodech. Už to samo o sobě je zvláštní. Nebudu nikoho osočovat, ani jmenovat. Mám samozřejmě svůj názor, ale jsem přesvědčena, že PČR celou věc prošetří, popř. vznese obvinění na základě důkazů.