Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Proč vaše vlasy nebudou nikdy vypadat jako v reklamě: Firma vyzradila „výrobní“ tajemství

11. dubna 2018
19:54

Vždy krásně hladké vlasy, lví objem hřívy, dokonalý účes a dlouhé prameny. To všechno vidí diváci často v reklamách na vlasové prostředky – zejména šampony. Jenže podobných výsledků člověk doma dosáhne jen velmi těžko. Firma Suave ve své reklamě ukázala triky, kterými jiné společnosti obelhávají zákazníky.

Za dokonalou reklamou s krásnou modelkou a ještě krásnějšími vlasy stojí několikahodinová práce. Kadeřníci a stylisté tráví na place dlouhé hodiny, aby dosáhli kýženého výsledku. Modelku pak uloží na lože s neuvěřitelně hustou a dlouhou parukou nebo ji postaví před zelené pozadí mezi dva „zelené mužíky“.

Jen tak se očividně dá docílit výsledků, které ženy v reklamách ukazují. Firma Suave Professionals, která sama vyrábí vlasové produkty, se rozhodla jít na reklamu od lesa a místo ohraných záběrů s bezchybnými vlasy ukázali pozadí příprav na podobný spot.

Vtipným videem si získali spoustu pozornosti i úsměvů. Firmy ale do reklam používají i další triky – modelkám pod vlasy strkají pěnové výplně, aby dosáhli většího objemu. Na vznášející se hřívu používají často rybářský prut – na konec vlasce přivážou modelčiny vlasy, aby se mohly „vlnit ve větru“.

sachmat ( 11. dubna 2018 22:44 )

Všechno je to jen o Hair Stylist

jasnovidec01 ( 11. dubna 2018 21:28 )

Víte jak se fotí recepty???na hluboký talíř se dá polistyren a pak jen trochu jídla a to se přelakuje aby vylezly barvy a lesk,ve všech reklamách se podvádí,nejhorší jsou triky z hubnutím,to se dělá v fotoschopu,ale to ty blky co si preparáty kupují nesmí vědět,jinak by bylo po kšeftech.nazdar.

Zobrazit celou diskusi