Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Něrgešová, Zeťová, Rolins, Partyšová… Krásné a opuštěné! Proč jim krachují vztahy?

/
  • Laďka Něrgešová s manželem Jaroslavem Pleslem
    12. dubna 2018 ● 05:35

    Jen během několika posledních dní dvě krásné a slavné ženy přišly o svého partnera. Zatímco Dara Rolins se s rapperem Rytmusem rozešla v dobrém, moderátorku Laďku Něrgešovou rozvod srazil na kolena. Nejsou však samy, kdo zůstal bez přítele po svém boku.

  • 1.

    Laďka Něrgešová (42) – moderátorka

    Po 11 letech manželství s novinářem Jaroslavem Pleslem moderátorka Top Staru potvrdila rozvod. Přesné důvody rozchodu neuvedla, z jejích slov plných bolesti je však jasné, že to byl Plesl, který vztah ukončil. Spekuluje se, že jim do života vstoupil někdo třetí. Manželé se podle našich informací rozešli už loni v létě a Něrgešová od té doby zhubla stresem přes třicet kilogramů.

    Laďka Něrgešová s manželem Jaroslavem Pleslem
    Autor: Profimedia.cz, Herminapress.cz

  • 2.

    Dara Rolins (45) – zpěvačka

    Mezi rapperem Rytmusem a Darou Rolins přeskočila jiskra během talentové soutěže Hlas ČeskoSlovenska, kde oba zasedli v porotě. Jejich vztah trval sedm let. Postavili společně dům, přáli si společné miminko. Časem ale láska ze vztahu vyprchala a zpěvačka na sociální síti oznámila, že právě z tohoto důvodu se milenci rozcházejí.

    Dara Rolins a Rytmus
    Autor: instagram.com

  • 3.

    Lucie Bílá (52) – zpěvačka

    Zlatá slavice má slabost pro mladší partnery a po dlouhém vztahu s Petrem Makovičkou našla štěstí v náruči svalovce a svého manažera na cestách, o sedmnáct let mladšího Radka Filipiho. Lucie milence přiznala v březnu 2017, v listopadu téhož roku pro změnu oznámila rozchod. Bílá upřednostnila svou práci před partnerem.  

    Lucie Bílá s Radkem Filipim
    Autor: facebook.com

  • 4.

    Helena Zeťová (37) – zpěvačka

    Lásku, ze které se postupně stalo jen čisté přátelství, prožila i Helena Zeťová. Ta má za sebou rozchod s řeckým partnerem, se kterým dlouhá léta žila v jeho domovině. Svobodný život jí ale nevadí a naopak si ho nyní v Čechách, kam se vrátila, náležitě užívá.

    Helena Zeťová
    Autor: Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek

  • 5.

    Daniela Písařovicová (39) – moderátorka

    S krásnou, štíhlou a vysokou moderátorkou Danielou Písařovicovou rozchod s partnerem pěkně zamával. Svého přítele veřejnosti nikdy neukázala, ale láska to byla asi ohromná. Alespoň z její strany. Po rozchodu totiž neuvěřitelně zhubla až téměř na kost.

    Daniela Písařovicová je po rozchodu s partnerem vyhublá na kost.
    Autor: profimedia.cz

  • 6.

    Gábina Partyšová (39) – moderátorka

    Po rozvodu s Josefem Koktou se Gábina Partyšová zamilovala do milionáře Daniela Farnbauera, kterého si také po celkem krátké známosti vzala. Svatbou ho dokonce překvapila na jeho vlastní oslavě narozenin. Chytrý tah na branku jí ale nevyšel. Manželství krachlo po 20 měsících od svatby, skutečný důvod rozchodu ale moderátorka neuvedla.

    Partyšová po rozchodu s manželem
    Autor: P. Machan, J. Tůma

     

  • 7.

    Michaela Jílková (50) – moderátorka

     

    Začátkem loňského listopadu Michaela Jílková potvrdila rozvod s manželem Voráčkem. Moderátorka po špatných zkušenostech z prvního manželství druhou svatbu odkládala dlouhých 12 let. Nakonec podnikateli řekla ano, ale po téměř čtyřech letech přišel konec. „Zodpovědnost k rodině, slušnost a dodržování morálních zásad jsou pro mě nejdůležitější hodnoty v životě. Budu je chránit vždy a před každým,“ uvedla Jílková pro Blesk důvod rozvodu. Podle jejích blízkých už Jílková ve vztahu s Voráčkem nemohla dál setrvávat.

    Michaela Jílková s Michalem Voráčkem
    Autor: archiv Blesk

    Fotogalerie
    50 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 10

Stadler: Něrgešová s Kostkovou jako moderátorky v jednom pořadu jízlivě rýpaly do Terezy Kerndlové a jejího manželství , že pokud je šťastná ať se nebojí že to přejde. Ale kde je ona nádherná zpěvačka šťastná v dlouhodobém vztahu ,bez skandálů či spekulací o nevěře ,, a kde jsou ony a nejen ony , hnusné , závistivé, intrikánky , které nevědí komu dřív podržet nebo rovnou otěhotnět . Takovým jen dobře ,že jsou samy . Pokud jsou opuštěné tak chlapy v jejich okolí ví proč o ně nezavadí. Jsou to umělé nepřirozené Anduly .

(01. 07. 2018 21:18)

6010: Všechny tyto namistrované madam ze sebe dělají machýrky.Myslí si, že nad ně není. A to bude ten kámen úrazu.Kdo by o takové stál? Normální chlap né.

(16. 05. 2018 10:21)

crush: Presne tak, Labello. Lebo ony nedokážu žiť s obyčajným chlapom vedľa seba, čumia len do seba, chlapa si vyberajú pre formu, aby všetko dobre vypadalo, samozrejme adekvátne bohatého. Z tých ich umelých úsmevov aj ceckov je mi až nevoľno. Ich hlavným mottom je: Na prvom mieste som ja, potom ja a zasa ja. Potom na štvrtom mieste môže byť niekto, ale najlepšie zasa len ja!!!!

(12. 04. 2018 09:55)

Labello: Krásná žena vypadá jinak, září zevnitř, protože je šťastná. U těchto dam úsměv nevidím, jen křeč a póza, jak by to asi mělo vypadat. Musí to být náročné takhle žít a i vedle nich. Chlapi nehledají dokonalost, ale ženskou, s kterou jim bude dobře.

(12. 04. 2018 08:42)

hejpockej: Darina prej musi nosit v kazdy dire tampony jak je roztahana, aby si neposr- kalhotky

(12. 04. 2018 07:08)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy