Před deseti lety si je nechala zvětšit, pak ale nastaly komplikace a teď bude muset na operaci. „Operaci nepopírám, v budoucnu ji budu muset podstoupit. Zatím se ale nechci vyjádřit k tomu, kdy to bude,“ komentuje pohledná moderátorka redakci Blesk.cz. 

Kvůli implantátům moderátorka také nekojí. „Nekojím, protože tam byl nějaký problém s implantáty, ale to už jsem věděla dopředu, ale i přesto se řešilo, jestli budu kojit, ale ve finále se lékaři rozhodli to raději zastavit, protože ty implantáty jsou trochu poškozené, prasklé takzvaně, zatím se s tím nic neděje, ale nechtěla bych poškodit dítě, protože nikdo neví, jestli by se to mohlo prosáknout do toho mléka nebo ne,“ prozradila už před časem Blesku.

VIDEO: Hanka Mašlíková poprvé o těžkém porodu: Nešlo to podle plánu! Komplikace!

Video
Video se připravuje ...

Hanka Mašlíková poprvé o těžkém porodu: Nešlo to podle plánu! Komplikace! Petr Macek, Lukáš Červený

Teď lituje toho, že se před léty rozhodla pro zákrok. „Je mi to líto, ale před deseti lety chtěla prostě Mašlíková prsa, aby nemusela nosit push-upky, takže teď, kdybych to mohla vrátit, tak bych to vrátila,“ dodává Hanka. 

I přesto, že Hanka nekojí, říká, že malý Andreas nestrádá.“Malý rozhodně nestrádá, v osmi měsících má deset kilo,“ uzavírá maminka, kterou můžete vídat ve Snídani s Novou. 

Fotogalerie
35 fotografií