Weinsteina řada známých hereček a jeho někdejších kolegyň označila za sexuálního predátora. Některé měl nutit k sexu výměnou za roli, jiné dokonce znásilnit. I když on svou vinu popírá, aféra už ho stála křeslo v produkční společnosti, kterou pomáhal zakládat.

Navíc by se teď v Hollywoodu asi marně hledal někdo, kdo by s ním chtěl ještě někdy spolupracovat. Není tedy divu, že se musel producent zařídit trochu jinak a zbavuje se svých nemovitostí. Nejprve prodal svůj dům na newyorském Manhattanu za 25 milionů dolarů (v přepočtu 510 milionů korun).

Teď se mu podařilo udat i svůj vesnický dům postavený ve 20. letech. V budově v západním Hollywoodu, která má dvě ložnice a dvě koupelny, přitom ještě nedávno bydlelo jedno z Harveyho dospělých dětí. Jenže přišly zlé časy a místo střechy nad hlavou má teď rodina 1,8 milionu dolarů (36 milionů korun) v kapse.

Otázka je, kde bude ale producent bydlet, pokud všechno prodá. Vzhledem k pošramocené pověsti by se asi nikdo nedivil, kdyby se sbaill, odjel a zkusil své štěstí někde na druhém konci světa.

VIDEO: Courtney Love varovala před Harvey Weinsteinem už v roce 2005

Video
Video se připravuje ...

Courtney Love varovala před Harvey Weinsteinem už v roce 2005 Youtube.com/ohyouresilly

 

Fotogalerie
30 fotografií