Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Krásná Daniela Peštová se stala novou ambasadorkou šperků TOUS

19. dubna 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Daniela Peštová zazáří v nové kampani TOUS s názvem “Jeden den ze života Daniely” pro ČR a SR. Modelka z obálek časopisu Vogue a jeden z andílků Victoria’s Secret propůjčil svoji tvář nové reklamní kampani. Ženská, něžná, elegantní a úspěšná žena – osobnost Daniely Peštové ideálně odráží temperament španělské značky, jež dobývá šperkařský svět. 

Úspěšná modelka

Daniela Peštová je českou modelkou, objevenou modelingovou agenturou ve věku 19 let. Po vítězství v modelingové soutěži se odstěhovala do New Yorku, kde odstartovala její kariéra. Začala se objevovat na obálkách prestižních časopisů jako Vogue, GQ, Marie Claire, Cosmopolitan, Glamour, Elle, a jiných. Pracovala také pro značky Dior, Armani, Givenchy, L'Oréal a mnoho dalších…

Autor: TOUS

Mezinárodní španělská šperkařská značka se stává novou výzvou v kariéře Daniely Peštové

Značka TOUS vytváří téměř 100 let šperky pro ženy, které cení nejvyšší kvalitu a jedinečný design na každou příležitost. Inovativní, moderní, vyrobené ze zlata, stříbra, drahokamů, diamantů a perel – šperky TOUS podtrhnou individuální styl a image každé ženy. 

V kolekci doplňků navržené španělskými designery je použitá nejkvalitnější kůže a látky, které jsou zárukou nejvyšší kvality výrobků nabízených zákazníkovi. Ženskost, elegance a individuální styl jsou společnými rysy značky TOUS a Daniely Peštové.  

Daniela Peštová se poprvé představí jako nová ambasadorka značky v kampani, která zahrnuje fotografie zachycující jeden den ze života známé supermodelky a promo video. 

Autor: TOUS

O značce TOUS

S více než 3500 profesionály, z centrály společnosti v Manrese, kde byla společnost založena v roce 1920, třetí generace podporuje podnikovou kulturu TOUS založenou na dědictví, kreativitě a globalizaci. Dnes je společnost TOUS jako globální značka přítomna na 5 kontinentech, ve více než 620 obchodech v 53 zemích a ve městech jako Barcelona, Madrid, New York, Miami, Šanghaj, Tokio, Moskva, Mexiko nebo Dubaj. Značka TOUS je milována po celém světě za to, že nabízí šperky a doplňky, které doprovází všechny životní okamžiky. TOUS má vizi, že se stane nejžádanější a nejúspěšnější cenově dostupnou luxusní šperkovou firmou na světě a bude vytvářet hodnoty pro zákazníky, zaměstnance a širší společnost. Obrat firmy v roce 2017 činil 446 milionů eur, což představuje nárůst prodeje z předchozího roku o 10,6 %.

www.touscesko.cz